Enklere måter å sveis Wire

July 11

Enklere måter å sveis Wire

Sveising er en av de aktivitetene som mange foretrekker å la en profesjonell på grunn av iboende fare for arbeider med verktøy som potensielt kan skade deg hvis ikke brukes riktig. Produsenter begynte å teste tryggere og enklere måter å sveise på 1920-tallet. Starter i det 21. århundre, har fokus for wire sveising vært automatisere prosessen, noe som gjør det enklere og sikrere.

FCAW sveising

FCAW står forkortelsen for flux cored buesveising. Det er også kjent som rørformede wire sveising. Den inert gassen som argon eller karbondioksid, brukes til å beskytte området blir sveiset. En elektrisk bue opprettes mellom ledningen er smeltet og en elektrode. En pull-feed trekker ledningen fra en spole, mens en gass strømmer gjennom de samme kablene wire plasseres i kø fra. Det er en enklere metode for sveising fordi del av prosessen er overlatt til maskinen i stedet for sveiser. Sveiser administrerer utløser håndtaket guide feed. Denne metoden er en enklere måte å sveise fordi del av prosessen er automatisert.

Sveising roboter

Roboter er ikke en ting i fremtiden. Sveising roboter har blitt brukt i USA siden 1960 tallet. Roboter brukes ofte for høy-produksjonsanlegg. Robotene har armer innmatingens ledningene gjennom rør og motorisert hjul som makten sin bevegelser. I boken "Sveising roboter," J. Norberto Pires skriver, "i vanlige robot systemer, wire feed enhet er montert på roboten armen ganske tett (rekkefølgen på 1 m) å sveise fakkelen, gir en pålitelig pushfeed til ledningen under sveising." Denne prosessen stammer fra Metal Inert Gas sveising, som brukes for både stål og wire sveising.

TIG

Tungsten inert gass sveising (TIG) eller gass tungsten buesveising (GTAW) er lik FCAW sveising som den bruker en gass for å beskytte metallet fra å være forurenset av atmosfæriske elementer. Men bruker den tungsten elektroder for jobben og filler stang som en guide for sveising. Et alternativ til tungsten er plasma buesveising, som bruker en delvis automatisert system for å sveise kobber ledninger med varme plasma.

Oksygen/acetylen

Sveisepistol og ren oksygen, kan du øke varme temperaturen fakkelen og komplett sveising prosjekter raskt og enkelt. Kalt oksygen/acetylen eller Oxyfuel sveising, fungerer denne sveising metoden ved hjelp av komprimert, ren oksygen for å tenne en raskere brennende flamme. Acetylen brukes til å drive systemet opptil seks tusen grad for en rask, kraftig sveisejobb.