Enkle måter å varme svømmebasseng

January 22

Svømmebasseng gi lindring fra sommervarmen, så vel som et sted for lav-effekt trening. Noen familier foretrekker å varme sine bassenger til en behagelig temperatur for en utvidet badesesongen, men elektrisk varmepumper kan være dyrt å installere, kjøre og vedlikeholde. Enkel, alternative metoder for oppvarming en pool er energi effektiv og kostnadseffektiv.

Solar dekker

En standard overbygg forbeholder seg varme forhindrer fordampning av vann av bassenget er overflaten samt beholde strålende varme. Selv om et vanlig overbygg vil gi noen oppvarming effekter, vil en spesialdesignet solar overbygg øke vanntemperaturen bassenget mer effektivt. Solar bassenget dekker er vanligvis laget av et materiale som har en tekstur som ligner bobleplast. Dekselet sitter på vannflaten og absorberer varmen fra solen, overføre det til pool vann samtidig hindre vannet fordamper.

Solar ringer

Solar ringer fungerer omtrent på samme måte som solenergi bassenget dekker. En varme-absorberende overflate overfører varmeenergi fra solen til bassenget. I motsetning til solenergi bassenget dekker kommer solenergi ringene i standard 5-fot diameter som kan kobles sammen med magneter til dekker overflaten av basseng. Solar ringer kan være et bedre alternativ for deg hvis du ikke har en plass stor nok til å lagre et stort overbygg, eller hvis du har problemer med manøvrering et stort overbygg.

Fekting og Gartner

En av de største årsakene til varme reduksjon i et basseng er fra vinden. En stor gjerde rundt bassenget kan opprette en windbreak og redusere sannsynligheten for varmetap. Gjerdet bør fullt omgir bassenget og være høy nok til å blokkere motgående vinden. Naturlig gjerder som trær og busker kan utføre samme oppgave. Imidlertid hvis trær eller gjerde er for høy, kan de opprette nyanse som hindrer at solen skinner på overflaten av bassenget.

Varme samlere og vekslere

Varme samlere og vekslere begynner å erstatte tradisjonelle bassenget pumper for oppvarming av vann. Varme samlere er laget av solcellepaneler som kan monteres på utsiden av et hus eller et tak. Samlere lagre energi fra solen og overføre det gjennom en rekke pumper til bassenget. Varmevekslere brukes samme pumpesystem, men i stedet for å samle solenergi er montert i et loft og samle strålende varme.