Enkle måter å vann hengende planter

July 6

Hengende planter tendens til å tørke ut fort, spesielt i varme været. Dette er fordi den typiske lille størrelsen på roten baller i forhold til av hengende planter. De krever vanning så ofte som to eller tre ganger om dagen i sommermånedene. Men trenger dette ikke å være et ork når det er flere enkle måter å vann hengende planter.

Wiretrekk-metoden

Bruke en talje gjør vanning hengende planter lett, og det er ikke vanskelig å utføre. Suspendere anlegget av en sterk ledning som bør kjøre gjennom en krok i taket. Binde den andre enden av ledningen til en andre krok om halvveis opp en tilstøtende vegg. Løse dette når anlegget må bli vannet, og senk den ned i en bøtte med vann. Senk planter omtrent tre fjerdedeler av veien, og ta vare ikke å få bladverket våt. La planten bo i vannet til toppen av jorda er fuktig, og skyv den opp igjen på plass. Koble enden av snoren tilbake til andre kroken, og gjenta hver gang din plante trenger vann.

Tryllestav-metoden

En annen enkel måte å vann hengende planter er å bruke en spray wand knyttet til en hageslange. Du kan kjøpe spray wand vedlegg på oppussing butikker. Bruker denne metoden, kan du la anlegget på plass og fortsatt nå jord, selv når anlegget opp høyere enn hodet. Kontroller at planter ligger i et område hvor det kan renne uten forårsaker skade å noe under. Denne metoden er best egnet for utendørs planter, men kan brukes innendørs hvis gulvet under anlegget er beskyttet.

Blikkboks-metoden

Slå to små hull i sidene av en liten blikkboks. Typen brukes til å holde enkel serveringer av fruktjuice fungerer bra for planter. Større anlegg kan kreve en større kan, eller du må kanskje legge vann oftere. Kontroller kan har blitt grundig rengjort før du bruker den til vann hengende planter. Fyll kan med vann, mens du bruker fingrene til å dekke hullene. Raskt plassere kan i jord av planter. Vannet vil strømme inn jord litt om gangen og holde anlegget hydrert. Hvis du finner at anlegget fortsatt ikke får nok vann, slå et ekstra hull eller to til du finner den rette balansen.