Enkle måter å resirkulere papir

August 17

Du ville ikke kaste bort et tre, men tonn papir hvert år er kastet i søpla, og flere trær må kuttes for å produsere mer papir. Resirkulering papir reduserer behovet for nye papirkilder, inkludert trær. Det er mange måter å resirkulere papir, og noen vil også spare penger.

Kunstverk

Bruke resirkulert papir i kunstprosjekter lagre hjelper trær når du oppretter noe vakkert. Papir mache er en god bruk av resirkulert papir og er en måte å gjøre morsomme eller pyntegjenstander. Piñatas, barn håndverk og juledekorasjoner er vanlig papir mache prosjekter. Gjør din egen papir er en kunstnerisk bruk for resirkulert papir. Snu papiret til masse og deretter opprette din egen stasjonære fra det skaper helt nye og attraktive papir som du kan bruke igjen.

Hjemme bruker

Det er flere bruksområder for resirkulert papir i hjemmet enn du kanskje tror, og det er overraskende hvor mange ting du kan gjøre med gamle papir. Filler papir gjør stor kattesand, spesielt avis. Bare behandle det med vann og natron og la det tørke før det legges til boksen katten. Papir filler gjør stor pakke stuffing for mailing skjøre gjenstander. Du kan også bruke filler papir å re ting som favoritt bamse som har mistet noen av sine fluff. Sist men ikke minst, bruk din gamle papir som en brann forrett for peis eller bål ved å vri det tett til en bunt og plassere den under kindling.

Utskrift og dokumenter

For elementer som kart, veibeskrivelser og andre dokumenter som ikke trenger å være perfekt, ut på baksiden av et allerede trykt dokument for å spare papir. Makulere den når begge sider er full, og resirkulere igjen med noen av de hjemme bruker nevnt tidligere. Også kan du klippe papir, for eksempel dokumenter, lekser og junk mail i skrap papir for notater og telefonbeskjeder. Kuttet ut design fra gamle gratulasjonskort, magasiner eller dokumenter ferie pyntegjenstander eller håndlagde kort. Bruk gamle dokumenter til bunnen av verktøyet skuffer i garasjen å absorbere skitt eller olje og holde skuffen ren.

Hage bruker

Vanlig papir er en naturlig fiber, så papir som avispapir, hvitt papir eller ubehandlet nonglossy papir gjør stor resirkulert materiale for hagen. Du kan kutte flere lag av avisen i små kvadrater, våt den og deretter pakke den rundt et lite juice glass til en kopp. La det tørke, og du har din egen frø starter kopper. Du kan også sette avisen på bakken rundt seedlings først plantet for å både redusere ugress og holde varme og fuktighet i bakken. Til slutt papiret bryter ned og kompost. Filler papir kan også legges til potting blanding og kompost haug å holde på fuktigheten.