Enkle måter å Declutter og organisere ditt hjem

June 15

Ditt hjem er slottet, selv om noen ganger ser det ut som om hele riket har flyttet inn. Bli kvitt rotet og organisere er en del av housekeeping som mange mennesker finner utfordrende. Før hopping i sortering og omorganisere, er det viktig å ha en plan.

Et sted for alt

Fjern et sted hvor du kan sitte å ta avgjørelser og skrive notater. Dette vil være din kommandosentral for organisering av hjemmet ditt. Mens du sitter der med en varm kopp kaffe, døyt ned det du trenger i hvert rom i huset. For eksempel hvis kjøkkenet ditt behov en "junk skuff" for alle de små småting, legge det til listen. Hvis du trenger hyller installert sette det på listen. Når du har en liste består, får elementene du trenger. Kjøpe, installere, bygge - bare gjøre hva du må gjøre for å sørge for at du har et sted for alt før du begynner å bestemme alt alt omfatter.

Kaste den ut

Dette er den harde delen for folk flest. Bli kvitt dine eiendeler kan være deprimerende, men tenk på alle mellomrom og organisasjon du får når du er ferdig. Gå gjennom hvert rom i huset og tre hauger av elementer. En haug er søppel: ting som ødelagte leker, dratt jeans, gamle sminke. Den andre haugen er donasjoner: klær og leker i god stand at du ikke har brukt de siste seks månedene, sammen med kjøkken gadgets, og andre hjem rot som du egentlig ikke trenger. Tredje haugen er din holde haug for alt du holder til du velger sitt siste hvilested.

Alt på sin plass

Når det gjelder organisering tar det ett rom samtidig. Kaste søppel haug og flytte donasjon haugen utenfor rommet. Dette gir deg bare elementene du trenger å finne et sted for. Når du har gått gjennom holde haugen og plassert alt der det hører hjemme, bare fortsette med regelmessig renhold av rommet, og før du vet det er et rom helt ryddig og organisert. Fortsett denne prosessen til du har gjort alle rommene kan du laste opp alle donasjoner og ta dem til din lokale kirke eller Goodwill. Når hjemme er ren, ryddig og organisert det er lett å holde det slik ved å sørge for at alt blir returnert til der det hører etter bruk. Også bruke skjønn når shopping - du ikke vil gå gjennom dette igjen i seks måneder.