Enkle ideer for forgård landskapsarbeid

January 1

Enkle ideer for forgård landskapsarbeid

Profesjonell landskapsarkitekter kunne slå forgård i en blomstrende oase, komplett med babling brooks, lunder av trær og flere terrasser, men arbeidet også koster tusenvis. I tillegg krever komplekse landskapsarbeid (og mye av det) større vedlikehold. Selv om tommelen ikke grønneste, kan du gjøre noen enkle landskapsarbeid på egenhånd, nyter forgård og upping bremse klagen.

Design for din familie

Bestemme hvordan vil du bruke forgård og om du vil være slapper der eller i ryggen. Hvis du vil bruke front for hengende ut, vil du måtte gjøre en nedlate til en balkong eller terrasse. Hvis barna vil en basketball bøyle, kan du gå lett på siden av oppkjørselen bak kurven, så ballen er ikke konsekvent drepe planter eller spredning mulch. Yngre barn kan leke med hunden i forgården. Tenk plante trær eller fjerne dem til ditt formål.

Forskjønne

Ta en ærlig og objektiv se på forgård og fasaden til ditt hjem og bestemme om det er noen områder som skriker etter oppmerksomhet. Kanskje har du en skjemmende vannforsyning eller en spesielt kjedelig expanse av ytterkledning. Hvis du er stuss på hvor du skal starte, begynne med planer for å dekke dette. Plante noen blomstrende busker eller installere noen trellises for vinstokker eller roser. Hvis forgård er en enorm skive av gress, vurdere trimming det ved bassenget, utvide de ved siden av huset eller bryte det opp med sitteplasser områder eller vann funksjoner.

Finn veien

Selv om du angir og avslutte ditt hjem fra en side eller bakdøren og ikke inngangsdøren, være folk som er ukjent med ditt hjem sannsynlig å nærme seg fra fronten. Designe og bygge en gangvei, enten fra fortauet eller oppkjørselen (eller begge), er en god idé. Det kan konstrueres fra stepping steiner, betong, sement, småstein, grus, murstein eller annet hardscaping materiale. Når turen er fullført, kan du bestemme om å justere det med blomsterbed, bakken dekker eller andre planteliv.

Opprettholde enhet

Som interiørdesign har landskapsdesign bestemt stiler. Avhengig av stilen av selve huset, kan du gi forgård en rustikk, minimalistisk, Zen, fransk land, engelsk hytte, Middelhavet eller moderne utseende. Ganske mye alle arkitektoniske eller designstil kan oversettes for utvendig landskapsarbeid, så du bør sørge for din stil er konsekvent for gården. Hvis du ikke får det tekniske, må du minst sørge for egne farger og planter jibe med hverandre.

Holde balansen

Balansering elementer på hver side av verftet er viktig når du utformer et landskap som er behagelig for øyet. Bygge opp høyre og forlater den venstre brakk gjør scenen ser ut av balanse. Du kan gjøre gården perfekt symmetrisk, eller du kan opprette samme nivå av interesse på hver side: for eksempel tunge, fargerike blomsterbed og busker på den ene siden og topiary trær på den andre. Flere små, fet elementer på en side kan kamp mot et par stor seg på den andre.