Enkelt og dobbelt panelet Vinduer

January 12

Enkelt og dobbelt panelet Vinduer

I tidligere tider var vinduene en luksus som bare de veldig rike var råd. I dag, er det en nesten uendelig mengde valg når det gjelder windows. Hvordan de ser ut, er langsiktig vedlikehold og hvor godt de holde elementene i sjakk viktige hensyn. Det kan hende at en eksisterende egendefinert enkelt rute trekkfulle. En lignende energi effektiv, godt forseglet dual-panelet kan være dyrt. Mens det ikke er alltid mulig å erstatte alle vinduer i et hjem, er det viktig å vurdere tilgjengelige alternativer.

Curbside innvirkning

En eldre hjemme er sannsynlig å ha uisolert singel glassruter. Sammenlignet med nyere isolert og belagt to ruter, er disse enkelt rutene langt mindre effektiv. Det er flere faktorer å vurdere når en beslutning om å oppgradere til dual-panelet eller forbedre eksisterende singel glassruter. Windows kan ha en stor visuelle og miljømessige innvirkning på et hjem. Fra et curbside perspektiv, kan windows ringe eller bryte det ytre utseendet av ditt hjem. Mange eldre boliger har spesialitet vinduer som motregnet og markere arkitekturen av huset. Et strategisk plasserte vindu kan du nyte visningen eller lys og varme ditt hjem naturlig. Men selv en godt plassert eller vakre vindu som ikke er godt isolert kan bety mye bortkastet penger.

Dual-panelet

Moderne teknologi har blitt brukt på flere måter å gjøre dual-panelet windows energi effektiv. Ikke bare har de to lag med glass, men de fleste har også isolerende mellom lagene. Mange nyere dual-panelet Vinduer er belagt med reflekterende materiale kalt Low E å holde varme stråler fra gjennomtrengende og holde vinter varme inne. Ekstra missfarging kan gjøres for å ytterligere redusere varmeoverføring fra Vinduer mot sterke sollyset. Selv vinyl rammen av de to rutene er ment for energieffektivitet - det diffunderer varmen bedre enn aluminium og tre brukes på eldre Vinduer.

Pris analyse

Dobbelt panelet Vinduer kan lagre alt fra 20 til 30 prosent av årlige strømregningen. Men før du investerer i en kostbar oppgradering til dobbelt panelet Vinduer, analysere alle faktorer for å finne avkastningen slik en investering. Ikke bare har du kostnadene av windows, trim og installasjon, men du må sannsynligvis også reparere fasader og trim også. Hvis du flytter windows og du har eldre ytterkledning, må du erstatte hele utvendig ansiktet.

Enkelt

Det er mange ting du kan gjøre med singel glassruter øke energieffektiviteten hvis du ikke kan rettferdiggjøre kostnadene for å erstatte dem med to ruter. Hvis utkast kommer inn fra utsiden, kan du redusere effekten av tetningslister rundt interiør og eksteriør i ruten enkelt. Belegg kan brukes for å redusere effekten av sollys uten å fjerne den naturlige varmen og tilgjengelig lys. I områder med ekstreme - Vær kan enten kaldt eller varmt, du bruke vattert gardiner til isolasjon.

Fordelene med oppgraderinger

Når windows ikke er installert riktig, kan avstanden mellom to ruter bli skyet som oppstår kondens. En dual-panelet er lettere å erstatte enn reparasjon når det er skadet eller ødelagt, så den har potensial for en større miljøpåvirkning enn én ruter. Enten du oppgradere til nye dobbelt panelet Vinduer eller forbedre eksisterende enkelt ruter, vil du oppleve besparelser gjennom forbedret effektivitet.