Enkelt dekorere for maleri gardiner

January 16

Maling på stoff gardiner eller andre elementer laget av materiale er en annen teknikk enn arbeider på glatt papir eller andre teksturer. Den flyt og følelsen av børstemark på teksturer kan endre utseendet på motivet. Der er trikk å male på stoff, forberedelse metoder og valg av materialer og arbeidsflater som sikrer at prosjektet går greit.

Stoff malinger

Bruke stoff maling som passer for typen stoff du male på din gardiner. De er utformet for å holde opp til slitasje og rengjøring på materiale. Andre maling kan kjøre, smøre, kommer ut for lett eller ikke fungere mens maleri. Denne typen maling følger også bedre til stoffer enn andre maling. Stoff malinger kommer i mer enn én type beholder. De er tilgjengelige i applikatoren rør, som gjør bruk av børster unødvendig hvis du ikke vil heller bruke dem.

Arbeid teknikker og forberedelse

Ta tak til gjøre maleriet. Du vil ha mer kontroll over detaljene i maleriet hvis gardiner er satt på en fast arbeider overflaten mens du male dem. Det er også enklere på ryggen og armer. Iron gardiner før du begynner å male. Spredt gardiner for en jevn maling overflate. Hvis arbeidet overflaten på tabellen eller counter kan bli skadet av malingen du bruker, dekke det før du begynner å male. En wipeable plast duk eller dekke fungerer bedre enn rotete avispapir at kan jord gardinene. Hvis du ikke er sikker på dine maleri ferdigheter, tegne en design på stoff med en blyant og en mild hånd, gjør en lys inntrykk som vil lett bli dekket med maling. En annen teknikk er å trekke utformingen på arket gradert bruke som en guide for maling. Veier eller tape ned ender og sider av gardiner hvis du finner stoffet er flytte rundt for mye mens du arbeider.

Stoff typer

En tett vevet bomull fungerer best, men andre materialer vil bli bra hvis malingen brukes riktig. Vær imidlertid oppmerksom på at typen og veve av din gardiner kan påvirke resultatene. Test en skjult område eller et skrap stykke stoff før du prøver å male hele gardinene hvis du er i tvil om materialet og hvordan det vil fungere med eller reagerer på maling.

Pensel typer og stiler

Fine detaljer vil kreve bruk av mindre vanlige pensler, typen som finnes i håndverket og hobby butikker. Husk børstene du plukke er laget for bruk med typen maling du vil bruke. En grovere eller mindre ferdig utseende, bruk skum håndverket børster også funnet på hobby og håndverket butikker. Som med stoff, teste børstene på skrap stoff før du begynner å male slik at du kan bli vant til hvordan de fungerer. Maling på stoffet har en annerledes følelse når du arbeider i maling og børster enn andre overflater.

Alternative metoder

Stedet for å følge en forberedt design eller maleri Frihånd med børster eller en applicator, kan du prøve en annen metode for Maleri med skum stempler for stempling på gardinene med stoff malinger. Teste tykkelsen på maling og trykket må du bruke for stempling på utklipp eller testområder starte full maleri prosjektet. Hvis du bruker mer enn én farge for maling når stempling, la bildet tørke før du stempel neste del - blader på greiner, for eksempel. Stoff markører er en annen type maleri teknikk for å bruke på gardiner. De er lett å håndtere og arbeide med. Det er ingen maling, og det er ingen børster å mase med, og rydde opp er veldig lett når jobben er gjort.

Forvask

Stoffet kan ha størrelse på den. Alle gardiner er ikke kan vaskes, skjønt. Teste stoff om det er et skaleringshåndtak eller støtdempende problemet. Drypp litt vann på et lite område av teppet for å se hvis det perler opp på overflaten av stoffet. Hvis den gjør det, må du vaske gardinene, hvis de er vaskbare. Ikke Legg myknere i vaskemaskinen eller tørketrommelen hvis du vasker dem før du starter.

Etterbehandling

La malt gardinene tørr. Iron gardiner når du er ferdig maleri dem å sette maling.