Enkelt å rengjøre spraymaling av en innkjørsel

February 5

Enkelt å rengjøre spraymaling av en innkjørsel

Rengjøring disse spraymaling merkene av oppkjørselen gjenoppretter overflaten til et rent utseende slik at den blander godt velstelte plenen og landskap. Plassere et lerret eller plast duken på oppkjørselen mens spray maling hindrer disse flekker, men det finnes enkle måter å rense spraymaling av alle oppkjørselen overflater.

Vann sprengningsarbeid

Vann sprengningsarbeid er kanskje det mest miljøvennlige alternativet for spraymaling fjerning og er usannsynlig å mar overflaten av oppkjørselen. Du kan kjøpe din egen høytrykksvaskeren på de fleste oppussing butikker eller leie en maskin fra en leie virksomhet. Lav press systemer blast vann med opp til 10.000 psi, mens ultrahøy maskiner området mellom 25.000 og 40.000 psi. Høyere trykk maskiner er i stand til fjerne spraymaling fra betong og asfalt innkjørsler, men low pressure automater kan fjerne små mengder av maling på ny overflater. Ultra høytrykk skiver er mest effektive fordi de fjerner maling fra nye og gamle overflater uten å forårsake ytterligere skade eldre, sprakk overflater.

Skutt sprengningsarbeid

Shot sprengningsarbeid er en spraymaling fjerning metoden der bittesmå stål pellets er skutt på oppkjørselen overflaten. Dette fungerer best for betong innkjørsler fordi asfalt fortau er mykere og små metall-partikler kan skade overflaten. Maskinene er vanligvis utstyrt med en innebygd vakuum å suge opp pellets samt materiale fjernet fra oppkjørselen overflaten, men du kan bruke en magnet å plukke opp noen ekstra metall rusk. Selv om denne metoden er enkel og svært effektiv, kan det ikke være den beste løsningen for små mengder spraymaling fordi maskinene er ganske stor, kan fjerne opp til 2000 kvadrat fot maling i en time.

Kjemisk strippere

Kjemisk strippere kan være den foretrukne spraymaling fjerning metoden fordi kjemikalier gjøre mesteparten av fjerning arbeidet for deg, mykgjørende malingen så kan du fjerne den med lavtrykk sprengningsarbeid eller en enkel skrubbe børste. Dette er spesielt nyttig når oppkjørselen er gamle, sprakk eller ellers i dårlig forfatning fordi det reduserer behovet for å bruke høytrykks vann systemer, som ytterligere skade distressed oppkjørselen overflater. Det er viktig å velge riktig produkt for oppkjørselen fordi det er separate strippere for betong og asfalt overflater. Miljøvennlige alternativer er tilgjengelige, men skadelige kjemikalier skal finnes så de ikke lekke inn i bakken, potensielt forurensende grunnvann og drepe planter i landskapet. Tilgjengelige alternativer inkluderer mineral ånder, terpentin, NAFTA, isopropyl alkohol, aceton eller methylene klorid.

Sliping

Slipemaskiner brukes vanligvis for asfaltveier og fjerne spraymaling gjennom markberedning, der overflaten er riper for å fjerne maling. Overflaten er risset inn etter fjerner maling, men score merkene generelt falme etter kort tid. Sliping er spesielt effektiv til gammel asfalt overflaten sprukket fordi det bare riper overflaten og ikke forårsaker ytterligere skade sprekker. Dette betyr også at spraymaling i overflaten sprekker ikke fjernes med denne prosessen. Velg en tromme jeksel, som scorer oppkjørselen loddrett, eller en sliping hodet, som roterer arr. overflaten vertikalt og horisontalt. Fresemaskiner fungerer godt for å fjerne store mengder maling, men også fjerne 1/4 tomme eller mer av oppkjørselen overflaten.