Enkelt å rengjøre med pulver vann bløtgjøringsmiddel

October 29

Vann bløtgjøringsmiddel øke rengjøringseffekt av vaskemidler ved å fjerne mineraler felle skitt i stoffer. De hindrer vaskemiddel partikler stikker til klær antistoffet. Vann bløtgjøringsmiddel er fantastisk i vaskerom og andre rom. Når blandet med vann, blir pulver vann bløtgjøringsmiddel kraftige cleaners som rent, fjerne lukt og fjerne flekker fra overflater.

Flere rengjøring bruker

Boraks er kanskje en av de eldste og mest kjente vann bløtgjøringsmiddel. Det har lenge vært brukt som et vaskeri additiv å øke rengjøring og myke vann. Vaskerom dreper det mugg og sopp. Det er også en svært allsidig renere med flere bruksområder i hele huset.

Bland boraks med litt varmt vann å gjøre en utmerket tre og veggen renere. Kombinere ½ kopp boraks i 1 gallon av svært varmt vann. Rør til pulveret er oppløst. Hell i en sprayflaske og du har et rengjøringsmiddel bruke på baseboards, vegger, apparater og benkeplater. Skyll rensede overflater med en fuktig klut. Bruk spray til å rydde ømtålige overflater som håndmalte Kina.

Gjøre blandingen til en kraftig gulv renere ved å legge en teskje av flytende oppvaskvann såpe og en teskje av ammoniakk.

Fjerne lukt oppvaskmaskinen ved sprinkling boraks i bunnen og la pulveret til å sitte over natten. Tørk oppvaskmaskin med en fuktig klut og Last og kjøre som vanlig. Bakt på ren mat av retter og gryter og panner ved hjelp av boraks som skrubbe agent.

Ifølge hint fra Heloise i hennes 9 April 2009 Washington Post kolonnen pulverisert vann bløtgjøringsmiddel kan brukes til å få proteser blanke og rene. Gjøre Heloises protese rengjøringsmiddel kombinere 1 tsp. av blekemiddel, 1 tsp. av pulverisert tøymykner og 1 kopp vann. Nyt proteser i løsningen i 15 minutter om dagen. Etter bløtlegging, børste og skyll godt. Heloise advarer denne løsningen ikke kan brukes på tannarbeid som inneholder wire eller metall deler eller støpt-krom proteser eller proteser som inneholder gull.

I hennes 17 juli 2009 kolonnen Heloise bør bruke boraks ren flisen fugemasse. Lage en lime med ¼ kopp boraks, ½ kopp natron og varmt vann. Gjelder grout og skrubbe med pensel. La sitte i ca 20 minutter og skyll.

Vann bløtgjøringsmiddel gjør utmerket toalett skål rengjøringsmidler. Å feilfri og fjerne lukt, strø pulveret skyllemiddel i bollen og la sitte i flere timer eller over natten. Neste morgen bruk toalett pensel til å løsne fast på rust. Flush og toalett bolle er smuss og rustangrep gratis.