Enkelt å rengjøre Gas logger

August 24

Gasspeis, eller gas logger for korte, er peiser som bruker gass i stedet for tradisjonelle drivstoff som belysning ovnen. Bruke flytende propan eller andre slike naturgass, gas logger er mindre klønete og gi peisen et tiltalende utseende. De er av to typer: ventilert og unvented logger. Av disse er ventilerte logger, som krever skorstein demperen holdes åpne under bruk, mer populære. Ventless logger trenger ikke skorstein demperen å løftet eller åpne under bruk.

Rengjøring

Gas logger er bygget på en slik måte at de ikke krever mye omsorg. De fleste av omsorg er nødvendig i løpet av vinteren, når peisen brukes oftere. Du kan bestemme om loggen må rengjøres når det er en rødaktig flamme i stedet for den vanlige blå. Videre, fordi gas logger ikke bruker tradisjonelt, rengjøring er enklere enn med standard peiser.

Børsting

Bruk en pensel med ømme bust for å rengjøre loggene. Du kan også bruke en fjærkost. Tørk loggene lett, på samme måte som du ville feie gulvet eller støv alle andre overflaten. Ikke Rengjør loggene til etter den viktigste varmekilden slås av og peisen avkjølt helt. Hvis mulig, bør du begynne ved å ta enheter som må renses, som logger og brenner utenfor, før børsting så du ikke får skitt andre steder i hjemmet ditt.

Peis rengjøring

Hvis du trenger å gjøre mer grundig, slå piloten lyset av og ta pilot munnstykket ut for å rense den. Bruk en myk klut til å tørke munnstykket ren. Ikke skrubb det, bare tørke den. Etter at den er rengjort, før, rent oppvarming enheten støvtørking den av enten manuelt eller med en støvsuger. Hjem pilot munnstykket Rengjør glass foran peisen med et rengjøringsmiddel--som mildt vaskemiddel. Husk ikke å bruke noen ammoniakkbaserte kjemikalier, som kan skade glasset. Det er viktig ikke å bruke vann, kjemikalier eller rensevæsker for rengjøring loggen. Dette kan skade systemet og forårsake det slutter å fungere.