Enkelt å rengjøre Blinds

December 2

Persienner kan samle støv og annet rusk over tid, særlig hvis din Vinduer er liggende å samle fuktighet, ifølge Michigan State University forlengelsen. Det kan være kjedelig rense dem, nå mellom hver individuelle blind. Men hvis du tar den riktige tilnærmingen, rengjøring blinds kan enkelt; faktisk kan du få en bra avslutning uten selv å ta dem.

Forberedelse

Har arbeidet bomullshansker (eller gamle bomull sokker) for tørke blinds - bruke hendene som rengjøring påføring gir deg nærmere tilgang til trange områder mellom blindene enn prøver å sette inn en klut eller svamp. Du trenger også en bøtte og grunnleggende flytende rengjøringsmiddel. For å forberede blinde enkel rengjøring, åpne dem slik du har tilgang til alle akkumulert partikler. Utvide blinds slik at de er så lavt i bakken som mulig for å sikre at du kan nå hele lengden, og legge en gammel håndkle under dem samle noe vann blindene tørr. Fyll bøtte med varmt vann og nok flytende rengjøringsmiddel til lys såpeskum.

Rengjøringsmetode

Sette hansker eller bomull sokker over hendene. Senk dem i bøtte med varmt sudsy vann, og rist hendene forsiktig over bøtte å sikre de ikke er dryppende våt. Start på den øverste venstre delen av blindene og plassere en av hendene på baksiden av blindene og den andre hånden på forsiden. Dra hendene sakte for å løsne rusk på en loddrett del av blindene. Tilbake i hendene til den øvre høyre delen gjenta tørke prosessen som før. Plasser hendene på forsiden og baksiden av blindene å ytterligere tørke av sot, og tørk blindene vannrett til du har fjernet hele overflaten. Bruk hendene såpeskum dekket for å tørke av trekke ledninger og andre skitne deler av blindene.

Skylling og tørking

Plasser hendene dekket under rennende varmt vann til ingen vaskemiddel såpeskum igjen på hansker eller sokker. For å skyll av blinde, bruk din våt hånd dekkplater å forsiktig tørke blinds på samme måte som du renset dem: først tørke dem vertikalt fra toppen ned og deretter tørke dem horisontalt. Dette sikrer du nå alle kriker og ikke etterlate noen vaskemiddel. Holde blindene åpent og utvidet når du har skylles dem. Kontroller håndkle du nedfelt er plassert så det absorberer noe vann drypper fra blindene. La blindene uforstyrret til de er helt tørre, så nært og trekke dem som du foretrekker. Undersøke blinde ukentlig for å se om de må renses.