Enkel utendørs Patio ideer

December 23

Enkel utendørs Patio ideer

Været er varmt igjen og terrassen er vinket; men er ditt space ikke så innbydende etter en lang vinter. Det er mange enkle og rimelige måter å Gran opp din utendørs mellomrom og gjøre det mer innbydende. En uteplass tilfører verdifull kvadratmeter i stua, så forbedre al fresco erfaring med en rekke enkle prosjekter.

Gran opp din møbler

Rengjør patio og alle sine møbler. Kaste noe som er slitt og erstatte som du kan. I godt vær dager, ta med noen av din innendørs utemøbler legge sjarm til friluft innredningen. Tilføyer fargerikt stoff puter, puter og kaster striper, myker florals og levende farger omgivelsene. Gift stykker, for eksempel en plate av skifer ligger i en gammel tønne av tre eller en skive av tre festet til siden av en stol med en skruestikke klemme legge en aura av antikken og kreativitet som forbedrer den avslappende følelsen av ditt space. Møbler laget av naturlige materialer som teak, legge flettet eller rattan til innstillingen naturlig. Legge til en frittstående hengekøye eller veranda swing skaper en flott plass for napping eller fordrive tiden i milde bevegelse.

Ta naturen i miljøet

Planting materialer kan legge til et helt nytt sensoriske nivå din utendørs mellomrom. Planting en duftende walkway fører til terrassen eller bare rundt beholdere kan være avslappende. Prøv lavendel, blomstrende tobakk, magnolia, isop, gammeldags heliotrope eller moonflower på et espalier. For visuell appell, kan du prøve å legge varme-tolerant tropicals i beholdere, for eksempel angel's trompet, mandevilla, agave, lantana, pasjonsblomst eller salvie. Tiltrekke fugler å terrassen ved henging matere eller vann bad på en smijern gjeter nålen.

Tillegg under føttene

For å legge til din gårdsplass foundation, plante grout stil planter mellom din rydder materiale, rundt kantene eller i omkringliggende veggene. Selv den minste kløft kan støtte planter som høner og kyllinger, spre sedum og snikende timian. Tepper gjør et utendørs område synes koseligere og er lett på bare føtter. Legge ned tepper laget av værbestandig materiale for best resultat.

For lytting og opplevelsen

Patio-størrelse fontener som har sirkulerende vannpumper kan maskere uønskede, omgivende lyder. Vindklokker laget av tre, rustfritt stål, kobber eller glass legge til behagelig musikk i luften. Patio belysning legger til følelsen av din utendørs mellomrom. Et lys i en orkan verden legger romantikk som kvelden tilnærminger. Papiret lanterns i friske farger gir en følelse av sin spesielle måte. Tiki lykter og citronella lys fungerer som utmerket Insektjagende. Ren tekstiler mykere sollys uten å blokkere visning og gitter paneler malt en dyp grønn kan legge intimitet i miljøet.