Enkel stiler av vinduet behandlinger

June 27

Vinduet behandlinger kan sette eller forbedre tema i alle rom. De myke skarpt lys i solfylte steder eller maske mørket i et rom uten en masse naturlig lys. Forseggjort gardiner og valances har sin plass i formelle design, kan enkel vinduet behandlinger noen ganger opprette en like dramatisk effekt på en brøkdel av prisen. Faktisk noen enkle behandlinger er så avdempet, kan du selv lage dem selv med minimal sy eller selv ingen i det hele tatt.

Gardiner

Du trenger ikke å tilbringe hundrevis av dollar for å gjøre din gardiner ser skreddersydd. Tilpasse et par Beef gardiner sy beaded eller ruffled trim langs sidene eller nederst. Forlenge og live opp altfor korte nøytral paneler med å sy en kontrastfarge stoff til bunnen, starter på bunnen av vinduskarmen. For en enklere DIY prosjekt, ramme panelet med stykker av bånd eller tynne strimler av kontrasterende mønster, som du kan sy eller jern på.

Fet farger

Bruke mønstret eller stripete stoff for å opprette iøynefallende persienner legger punch til rommet ditt. For en fet utseende, bruk en farge som står i kontrast med veggen. For å tone den ned, velger du et mønster i en nøytral palett eller en nyanse som passer til resten av rommet. Nyanser er lett å sy stoff rester. Bedre hjem og hage, kan du gjøre din egen nyanser ved å sammenleggbar over en side av stoff og sy det ned, gir nok plass til din gardin stang og hemming kantene. En liknende utseende med ingen sy, kjøpe en ren hvit vinyl roller nyanse og sjablong på en dristig grafisk mønster med flat latex maling og en sea svamp.

Nei-sy romerske persienner

Romerske blinds, lage med sine rene linjer, en elegant, moderne utseende. I monokromatisk nyanser vises de moderne, men diskret. I store, kraftige utskrifter blitt blindene et samlingspunkt som ikke er omstendelig som en lignende utskrift vises på en tradisjonell drapere. For å gjøre din egen Roman blindene uten søm, bare kjøpe standard vinyl blinds og fjerne det meste av slats, forlate en enkelt slat hver 10 inches eller så. Hem din stoff med påstrykbare stoff tape, snøre den opp med blinds og lim den på på slats, ta vare ikke for å lime på strengen.

Enkle Valances

Hvis vinduet ikke trenger fullstendig dekning, kan du prøve dette nei-sy valance ideen fra bedre hjem og hage: Velg en solid møbeltrekk stoff som ikke trenger en hem, kutt å passe den øvre kvarteret i vinduet og fest den med draperi klipp. Denne behandlingen er så enkel og rimelig, kan også endres med årstidene.