Enkel PVC prosjekter

February 22

Enkel PVC prosjekter

PVC-rør er tilgjengelig i en rekke forskjellige diametere, og brukes til mange ting annet enn som en kanal for wire eller vann. I hjem og hage, eller i den eksterne villmarken, kan enkle PVC prosjekter hjelpe deg med å spare tid og få større glede av det du liker å gjøre.

Kano dolly

Med et par stykker av 1 1/2 tommers PVC rør og om et dusin kopling av forskjellige typer, kan du konstruere rammen av en lett kano eller båt dolly. Legge til et par 10-tommers hjul, og du kan hjul din kano overalt. Bruk flyttbare pinner i stedet for lim og skruer, og ditt boat dolly kan plasseres inni skipet å gjøre cartage lettere i ryggen-land padling.

Dekk møbler

Planer er tilgjengelig for å gjøre alle slags plen og hage møbler du kan tenke ut av PVC-rør. Stoler, bord eller selv hyller kan fashioned av PVC, og det gjør en enkel materiale for bygging lyktestolper, kalesjer eller annet dekk og hage tilbehør. En enkelt PVC prosjekt i denne kategorien er bygging av en patio rocker av 1-tommers PVC rør.

Flagg polet

Et flagg polet kanskje ikke det første som kommer til hjernen når du vurderer enkle PVC prosjekter, men ideen er egentlig populær med mange hjem og reise entusiaster. En PVC flagg polet er bærbare, noe som gjør det praktisk for RV reisende, og design kan endres for å være enklere å bruke enn en tradisjonell tre eller metall stang.

Camping utstyr

Alle leiren møbler kan bygges med PVC. PVC rod holdere er mer enn to biter av røret med en enkel 35-graders kopling, for eksempel. Stoler, babysenger, tabeller og hyller kan alle være tilpasset designet, og kan demonteres lett dykkersenteret i båt eller bil. Du kan selv design en lett frittstående baldakin for å gi deg skyggen uansett hvor du er.

Plen og hage PVC prosjekter

Vann hjul er en enkelt PVC-prosjekt som kan brukes til å forskjønne garden. Hvis du har små barn, eller hyppig unge besøkende, er PVC egnet for å bygge en jungle gym, en swing eller mange andre nyttige utendørs leketøy. For dekorative gjerde er PVC en enkel materiale å lage både vannrett og plukket designer og har fordelen av ikke å være utsatt for vær eller forfall.