Enkel pakking Tips for å flytte

September 4

Enkel pakking Tips for å flytte

Flytte dagen kan bli en spennende, men noen ganger stressende, erfaring. Du kan redusere stress og tap eller brekkasje elementene ved å bruke tipsene nyttig pakking. Skrive en liste over noen viktige emballasje å ha på hånden før du begynner å pakke. Forberedt og tenke fremover vil arbeide til din fordel og spare tid og penger.

Flytte materialer

Pakking tid er ikke tid til å skimp på nødvendige materialer. Kjøpe kvalitet faste markører, solid bokser, pakking tape, bobleplast og Styrofoam peanøtter for pakking.

Tungt på bunnen

Pack tyngste varene på bunnen av boksene. Dette blir nyttig også for sturdying lettere elementer i toppen av boksene. Ikke, for eksempel Prøv å pakke en hele boxful av bøker. Dette vil bare overbelaste boksen. Gjøre, men bruker en ordliste eller en stor bok i bunnen av en boks og deretter pakke lettere, mer skjøre gjenstander oppå den. Dette vil hjelpe spredt ut vekten av bøkene og tillate bøker for å hjelpe jevn mer delikate eks.

Merkingsteknikker System

Merk alle boksene korrekt. For eksempel bruker et permanent marked og merke en boks, "Dan skapet filer" eller "kjøkken kopper og skåler." Ikke Merk boksene med etiketter "Dan soverom ting" eller "Kjøkken elementer." Det er mer effektivt å ta et øyeblikk å merke boksene med nøyaktig hva som er i dem, slik at når du kommer til den nye plasseringen, du ikke trenger å sende ut en søk fest for kaffe.

Pakking Breakables

Pakk breakables nøye, dobbel-innpakket i bobleplast eller avis. Retter eller glass, fremheve dem i et par ark med avisen. Du kan også bryte breakables i klær, ark, placemats eller håndklær for ekstra polstring.

Boksen for ny plassering

Pack en egen boks for den første natten på den nye plasseringen. Ifølge flytte Online, bør denne boksen inneholde en lommelykt, en endring av klær for alle i hjemmet, hver persons tannbørste og tannkrem, reseptbelagte medisiner, et verktøysett, et sett med rent sengetøy for hver seng, et håndkle, snacks, drikkevarer, glidelås plastposer, plast kjøkkenutstyr, papir plater, toalettpapir, toalettsaker, søppel poser og smertestillende midler. Hvis du har barn, kan du også ta en bærbar DVD-spiller, DVD og bevegelse sykdom medisiner.

Rot: To år beherske

Ifølge Collins utvikling Online, ikke Flytt rot som du hadde i lagring på loft, kjelleren, garasje, skap eller kaste hvis du ikke har brukt det i de siste to årene. Donere den til en veldedig sparsommelighet butikk, en nabo eller en kirke, eller kaste bort. Dette vil spare deg tid og penger ved å ikke flytte elementer du bruker.