Enkel lut såpe oppskrifter

August 2

Tilbake i gamle dager, ble lut såpe brukt for alle en families rengjøringsbehov, bading og klesvask å skrubbe gulv og flekkfjerning. Landsbyer holdt årlig såpe-making dager, der sine borgere ville samle deres gjenværende rester av fett og lut de hadde samlet fra langsomt helle regnvann gjennom deres tre asken forlot fra branner. Den resulterende lut såpen ble distribuert til landsbyboere og ofte var nok til å vare et år.

Grunnleggende lut oppskriften en

Ingredienser:13 unser lut2 1/2 pints av kaldt vann6 pounds av fett

Oppløse lut i vannet og la den avkjøles (kaldt vann blir varmt når lut). Smelt fettet i en stål kjele og la den avkjøles før det blir tykk. Tilsett luten/vann blandingen av drizzling det i jevning fettet, under omrøring til den når "spor" scenen, som betyr at når fett er drizzled over overflaten på såpen det forblir hevet og ikke synke umiddelbart.Hell såpe muggsopp eller inn i en pappeske foret med en plast søppel pose liner og la den hvile i tre timer før deles inn i separate, bar-størrelse stykker. Vente tre uker slik at såpe kan kurere og bli mild nok for bruk.

Grunnleggende lut oppskriften to

Ingredienser:17 unser smult9 unser kokosolje7 unser olivenolje2 ounces av rapsolje13 unser vann7 unser lut

Legge til lut i kaldt vann og rør, og sett til side. Smelt fettet sammen i et fartøy på en stovetop eller i en mikrobølgeovn. Når fett har smeltet, avkjøle dem ned til 110 grader Fahrenheit. Tilsett luten/vann blandingen og røres kontinuerlig inntil spor scenen er nådd.Hell såpe muggsopp eller inn i en pappeske foret med en plast kasse liner og la det sette for et par timer før klippe det til bad-størrelse barer. La det vokse mild i tre uker før du bruker den.