Enkel garasje ledninger

November 21

Enkel garasje ledninger

Nye garasjen ledninger må oppfylle lokale byggforskrifter samt National Electric Code. Garasje ledninger er ikke vanskeligere enn interiør house ledninger, men det er noen forskjeller vil du ønsker å vite om før du begynner. Enkel garasje ledninger må fortsatt kravene for koden. Å holde det enkelt betyr ikke legge mer enn du trenger eller utover det som er nødvendig.

National Electric Code krav.

Grunnleggende garasje ledninger krever tre uttak til kravene i National Electric Code (NEC). NEC kaller lysarmaturer og beholdere "utsalgssteder." En praktisk beholder skjøteledning på krefter mens en receptacle på taket gir et sted å plugge i en garasje døren åpen. En svitsjet light fixture gir lys til garasjen.

Bakken feil krets interrupter (GFCI) beholdere beskyttelse mot elektrisk støt i fuktige steder eller steder der finnes muligheten for kontakt med vann, som inkluderer garasjer, og NEC krever GFCI beholdere for garasje kabling.

Belysning kretser

Lyset på en garasje døråpner teller ikke som nødvendig lys kampen med mindre det er mulig å slå den av og på uten opererer døråpner garasje.

Interiør garasje belysningen fixtures må styres av brytere på hver dør med unntak av heiseport. Legge til en lysbryter nær heiseport ikke vil legge vesentlig til garasjen ledningene koster og lurt. Du kan kontrollere interiør lysene fra to steder treveis brytere. Installere brytere på flere steder krever en ekstra fireveis bryter for hver ekstra plassering. Dører som avslutter garasjen må hver har sin egen bekvemmelighet stikkontakt utenfor og en utvendig lys.

Beholdere

Kontaktene og døråpner beholdere skal GFCI-type beholdere. Du kan legge GFCI beskyttelse for belysning kretser ved å utvide ledningene fra linje terminalene på GFCI utsalgssteder.

Et annet alternativ for GFCI beskyttelse bruker en GFCI strømbryter GFCI utsalgssteder, som gir beskyttelse for hver mottaket og lys krets koblet til strømbryteren. Du må bruke de medfølgende klistremerkene som viser beholderne, inventar og svitsjer er GFCI beskyttet.

Ledninger hensyn

Wire garasjen med omsluttet kabel i 14 gauge for 15 ampere kretser og 12 gauge for 20 ampere kretser. Kabelen går opp og ned innsiden ansikter av pigger, men krysse ikke mellom dem med mindre veggene strenglitteralen. I taket, ledninger langs taket bjelkene på samme måte. Du kan også kjøre kabler langs veggen topp plater eller 2-av-4s som dekker taket bjelkene. Stift kabler til midten av stendere og bjelkene. Hvis du trenger å bore et hull, sette den i midten av medlemmet innramming.

Plast ledninger boksene forenkle installasjonen. Etter stripping kabel sheathing, stikk du bare kabelen i boksen gjennom kabel hullene i ryggen.

Byggetillatelse hensyn

Bygningen tillater er krevde, og du må sende inn plan for ledninger når du bruker din. Snakk med politimyndigheter koden første lokale forhold. Hvis du trenger ytterligere hjelp, har din lokale hjem senter eksperter som kan hjelpe deg å velge den riktige materialet. Plassere en plan som oppfyller alle lokal kode, og presentere det når søknad om bygningen tillater. Inkluder alle inventar, brytere og beholdere på planen. Inspektører misliker overraskelser og vil ikke være fornøyd hvis de kommer for å finne har utført arbeid som ikke var i planen sendt med programmet. Pen, forsiktig ledningsnett som følger planen fører til inspeksjoner som passerer. Inspektører vil se den grove ledningsnett før du lukker i noen vegger med gips eller andre materialer, og før du installerer inventar, brytere og beholdere.