Energi forslag for Attic ventilasjon med ingen Soffits

April 21

Områder i hjemmet som er utsatt for fukt og luftfuktighet problemer, for eksempel loft, kravlesøket spaces og kjellere, fortjener ekstra oppmerksomhet når du utformer en ventilasjon strategi for ditt hjem. Hjem er nesten alltid bygget med bjelkelaget kanaler på loftet, men de hus som ikke, ventilasjon loftet riktig kan være vanskelig. Men ved å gjøre noen nøye vurdering av alternative ventilasjon strategier, kan du unngå fuktighet problemer på loftet.

Bjelkelaget åpninger

Bjelkelaget ventiler er hovedmåten for ventilasjon en dårlig ventilerte loftet, slik huseiere minst bør vurdere å installere soffits i deres loft å gi bedre ventilasjon. Det finnes andre ventilasjon alternativer for loftet, vil noen eller alle av disse andre alternativene uten soffits aldri bli så effektiv som når de brukes sammen med soffits. Gitt de høye kostnadene ved reparasjoner å fastsette problemer forårsaket av dårlig loftet ventilasjon - is dammer, tre rots, mold og mugg, etc - kostnaden for installere soffits kan betale for seg i kort tid.

Rafter åpninger

En alternativ måte å isolere loftet er å installere rafter åpninger. Disse åpninger span avstanden mellom din loftet taket sperrene og gi noen ventilasjon ved å sørge for at isolasjon ikke blokkerer gable eller rygg åpninger. Rafter ventiler er vanligvis selges i 4-fots lengder og stiftes direkte til takdekke. Alltid følg produsentens instruksjoner nøyaktig.

Loftet tilhenger

Fans installeres noen ganger i stedet for bjelkelaget vents å forbedre ventilasjon på loftet. Attic fans kan være effektive i denne forbindelse, men det er noen fallgruvene å unngå. Bruk aldri drevet loftet fans; disse bruker mer strøm enn besparelser de kan tilby ved å forbedre ventilasjon på loftet. Loft som mangler bjelkelaget åpninger, drevet og hub loftet kan fans trekke Air-condition luft fra hjemmet på loftet, både avtagende loftet ventilasjon og å gjøre klimaanlegget arbeidet hardere og, derfor, mindre effektivt å kjøle hjemmet under loftet. Ridge og gable vents noen ganger kan gi nok ventilasjon for å hindre hub loftet tilhenger i dette, men generelt, loftet tilhenger på et loft med ingen soffits pleier å gjøre mer skade enn godt.

Andre hensyn

Ikke overse den viktige rollen av isolasjon bygge et godt ventilert loft. Isolasjon hindrer oppvarmet luft stiger opp på loftet om vinteren, som i sin tur bidrar til å hindre ekstrem differensialer at isen dammer og andre problemer. Installere loft isolasjon hvis loftet ikke er godt isolert nok og kontroller isolasjon minst en gang i året å se hvis må byttes. Kombinert med alle de andre trinnene som beskrives her, kan installere en opprettholde isolasjon på loftet gå langt i å forbedre loftet ventilasjon.