Energi effektiv utendørs nyanser eller gitter for personvern

June 28

Legge til et skyggelagt område eller gitter legger mye til en home funksjonalitet, fra energieffektivitet for å bedre personvern. En struktur kan virke som en enkel tillegg - og det er - men det er mange flere fordeler disse enkle strukturer enn virke ved første øyekast.

Window Shade

Utendørs skyggen strukturer kan blokkere lys en home Windows å redusere sommer kostnader avkjøling. Sør - og vestvendte vinduer kan være kilder til overoppheting sommeren og kan opprette ubehagelig gjenskinn på rommet. En riktig plassert skyggen struktur vil kutte ned på gjenskinn og uønsket solvarme uten hindrer utsikt ut av vinduet. En struktur kan også forbedre utsikten fra innsiden ved å legge tekstur og grøntområder.

Utendørs rom

En struktur kan forbedre interiør miljøet av skyggelegging windows, men det kan også være en del av en utendørs rom med et tak og én eller flere vegger som kan utvide din stue gjennom store deler av året. Strukturen kan lage et mikroklima som er mer behagelig enn området. Om sommeren blir det kaldere skyggen og naturlig ventilasjon. I vår og høst bli plassen varmere enn utendørs hvis det har godt skjermet av hjemmet og strategisk plasserte vegetasjon. I tillegg kan en lav vinkel sol trenge plass å varme den.

Overgangen plass

Hvis det skyggelagte området er en veranda eller uteplass fra hjemmet, opprettes det en overgang området fra inne til ute. Løpet legger et lag av personvern som er spesielt hyggelig for gaten av hjemmet. Det fungerer som en buffersone mellom hjem og gaten, øke personvern for mennesker inn og ut gjennom hoveddøren. I tillegg gir plass en mulighet for å engasjere seg med samfunnet og naboer fra en beskyttet, men halvoffentlig plass.

Legge vegetasjon

En gitter kan være vakker i seg selv, men tillegg av klatring vinstokker legger et lag av funksjonalitet i tillegg til estetisk appell til strukturen. Noen skyggen strukturer - som louvered design - gir optimal skygge uten vegetasjon. Men er det fordeler med å bruke vegetasjon på en mer åpen gitter for å gi skygge. Plantene opprette et kjølig og fuktig mikroklima, plass inviterer på varme sommerdager. I sommer blad vinrankene ut for å gi skygge; om vinteren tillater de flere solen i plass for ekstra varme.