Endre en lysbryter hjemme

August 2

Sikkerhet

Sikkerhet er det viktigste aspektet av noen hjem reparasjon, men spesielt med elektriske reparasjoner. Hvis du har en spenning detektor, holde det tett ved. Slå av strømmen til lysbryter med strømbryteren før du begynner. Fjerne frontplaten fra svitsjen og bruk spenning detektoren på utsatte ledningene før bryteren slik makt har blitt kuttet.

Fjerning

Bruk en skrutrekker til å fjerne monteringsskruene og trekke bryteren ut av veggen. Identifisere ledningene mens de er fortsatt knyttet til bryteren. Positiv eller varm ledningen vil vanligvis ha svart isolasjon og knyttes til en messing skrue på bryteren. Nøytrale wire har vanligvis hvit isolasjon og knyttes til en sølv skrue. Endelig bakken ledningen vil vanligvis være nakne kobber eller har grønne isolasjon og kobles til en grønn skrue. Når du har funnet dem, løsne skruene og fjern bryteren.

Installasjon

Hvis spissen av noen ledningen er skadet, trimme den med wire cutters og fjerne nok isolasjon for utsatt tips å gjøre minst en løkke rundt tilkobling skruen. Coil en løkke av tuppen av varm ledningen rundt messing skruen og skru på sløyfen. Forsiktig dra å sørge for at den er sikker. Gjenta prosessen med nøytrale wire på sølv skruen og bakken ledningen på grønne skruen. Brett trådene pent inn i boksen og erstatter monteringsskruene å holde bryteren på plass.

Fullfør

Erstatte frontplaten og kontroller at bryteren er i "off" posisjon. Retur elektrisitet til bryteren bli tilbakestilt strømbryteren. Teste bryteren ved å dreie den til "på" posisjon.