Endre en eksisterende innbindingsmarg for å legge til en reduksjon Downspout

May 7

Legge til en annen reduksjon downspout til et hjem kan ha fordeler. Normalt vil en være nødvendig hvis du oppdager at det er områder som er overfylte i kraftig regnvær. Det vil også bistå i å flytte vann fra bunnen av huset beskytte grunnlaget fra skade som kan være en kostbar reparasjon.

Instruksjoner

•Plasser stigen i tuten du setter inn den nye downspout-redusering. Enten på den motsatte enden av rennesteinen eller i midten er ditt beste valg.

•Skjære ut et område i rennesteinen med baufil kuttet ting som vil tillate deg å plassere den nye downspout. Kontroller at du overlapper minst en tomme på hver side av takrenner. Dette vil hjelpe med segl og gi downspout styrke.

•Sett den første albuen til at reducer. Mål avstanden fra slutten av albuen til huset sørge for at du legger til minst én tomme for skjæring av stykket som kobles til den lange downspout.

•Skjære 12-fots downspout opprette takrenner som tar vannet til de viktigste downspout mot huset. Fest til andre albuen vender ned.

•Sett den viktigste downspout til albuen. Hvis den er for lang klippe det til lengde der det er minst en fot over bakken. Bore veggen stroppene inn i huset rundt på downspout. Dette vil hindre downspout fra rallende.

•Sett tredje albuen til bunnen av downspout. Dette vil lede vann fra huset. Bruk bore skru alle downspout delene sammen. Hver del vil kreve en skrue på hver side. Dette hindrer at apparatet grus.