Endre en bevegelige dato med Penske leiebilen

October 7

Når det er tid til å gå, møtt du med valg av ansette profesjonelle movers eller gjøre det selv. Fleste foretrekker å bare flytte sine eiendeler på egenhånd. Den mest hensiktsmessige metoden er å leie en lastebil som er stor nok til å transportere alle dine eiendeler i en og samme tur. Det er mange selskaper som leier bevegelige lastebiler, men en av de mest populære er Penske leiebilen.

Den uheldige delen av bevegelse er at ting noen ganger ta lenger tid å pakke enn du hadde forventet. Hvis dette skjer med deg, er det enkelt å endre de bevegelige dato på Penske lastebilen du har reservert, uten å betale noen gebyr for endringen.

Instruksjoner

•Locate din reservasjon for lastebilen du skal leie fra Penske. Gjennom reservasjonen og gjøre oppmerksom på viktig informasjon du kan bli bedt om å gi, for eksempel bestillingsnummeret datoen for reservasjonen og de siste fire sifrene i kredittkortet som ble brukt til å reservere utleie lastebilen.

•Anrop Penske leiebilen på (888) 996-5415. Bruk dette telefonnummeret du trenger å snakke med noen om din reservasjon, inkludert endre datoene, legge til dager til reservasjonen eller selv kansellere reservasjonen helt.

•Provide Penske representant med din reservasjon nummer og informere henne at du vil endre flytte datoen bestillingen utleie. Idet lang idet du ringe før reservasjonen skyldes, kan du endre datoen uten å pådra seg noen gebyr.

•Skriv ned bekreftelsesnummeret Penske representant gir deg og beholde informasjonen på et trygt sted. Gi Penske denne bekreftelsesnummeret i det usannsynlige tilfellet at det er et problem når du går for å hente lastebilen.

Tips og advarsler

  • Du kan også legge til ekstra tid på lengden av din leie, men det vil være et gebyr involvert. Penske ekstra $50 per dag for å legge til tid til en leie hvis det gjøres før utleie dato eller $100 per hver dag Hvis endringen er gjort når du kommer til å plukke opp leie lastebilen.