En svovel frastøtende for flått utenfor

May 22

Mange arter av flått kan være problematisk for alle hus som møter dem. Noen arter av flått kan overføre potensielt alvorlige sykdommer til mennesker; andre kan påføre smertefulle biter på mennesker, og fremdeles andre er bare en plage for alle utendørs aktivitet. Svovel og svovelforbindelser er ofte anbefalt som et middel for sjekke kontroll utendørs, og å vite om hvordan den lover å kontrollere flått kan sterkt hjelpe deg i å vite om det er riktig valg å undertrykke flått i plenen.

Svovel for Tick kontroll

Svovel, mer spesifikt produkter som selges vanligvis som pulverisert svovel, kalt sublimed svovel eller blomster av svovel, er ofte anbefalt som en naturlig tick frastøtende for de som for en eller annen grunn, foretrekker ikke å bruke en insektmiddel spray. Det antas at flått finne lukten av svovel offensiven og unngå å komme nær det for enhver pris. Finne disse blandinger vanligvis på noen apotek.

Programmet

Når den brukes som en tick frastøtende, brukes vanligvis svovel til deler av kroppen som chiggers er mest sannsynlig å angripe, for eksempel dine ankler, belte-line, sokk og sko. Hvis din planlegger en tur gjennom et område kjent for å være spesielt befengt med chiggers og andre merker, du kan støv svovel over beina, armene, midje og andre utsatte deler av kroppen kan bli angrepet av chiggers. Du kan også blande svovel med litt talkum før du installerer den.

Effektiviteten

Svovel vil sikkert frastøte flått når kroppen din, men det er et spørsmål om hvorvidt det er å foretrekke fremfor andre tick repellents. Svovel har en kjent støtende lukt og kan irritere huden av noen folk. De fleste av situasjonene der folk ville bli tvunget til å bruke en tick frastøtende involvere å være aktiv utenfor for lang lang tid, så når svovel lukt blander med svette og andre kroppen lukt, lukten kan være feil. Andre tilsvarede tick repellents kan lukte mer behagelig, men som effektive svovel eller kan inneholde andre kjemiske tilsetninger som du er ikke behagelig bruker ikke.

Andre hensyn

Det er viktig å lære om svovel vil irritere huden din før du bruker den. Først teste en liten, iøynefallende del av huden med svovel blanding og overvåke huden for noen tegn til irritasjon. Hvis hudirritasjon, unngå å bruke svovel som en tick frastøtende og kjøpe en alternativ frastøtende kjemisk i stedet.