En stygg lukt i kjelleren når det snør og regner

November 16

En stygg lukt i kjelleren når det snør og regner

En stygg lukt kommer fra kjelleren i perioder med snø eller nedbør kan være tegn på noen potensielle problemer. Kjellere er ofte dampest rommene i huset, og vil gjerne spille vert å mugg og mugg hvis de ikke er skikkelig stelt. I tillegg en defekt sump pumpe kan forårsake lukt problemer og en kloakk gass lukten i perioder med nedbør.

Økt fuktighet

En av de enkleste å løse problemene kan være at kjelleren bare blir mer fuktig i perioder med regn eller snø. Dette kan enkelt løses ved å installere en avfukteren og sette hygrostat på enheten når luftfuktigheten når en viss terskel. Start ved å sette enheten til 50 prosent fuktighet og se om lukt problemet er løst.

Kjelleren avløp

Hvis kjelleren har en avløp, er det mulig at det er et problem med dreneringsrør. Kjelleren avløp er vanligvis knyttet til gulvet avløp og bære vann fra huset i tilfelle en lekkasje i kjelleren. Hvis røret som disse avløp er knyttet til blir skadet, men kan stigende vannstand fra nedbør vind opp inne i avløpet og forårsake en lukt. Dessuten vil et tett kjelleren avløp holde vann og opprette en lukt minner om kloakk gass. Inspiser din avløp for tegn på skade eller tresko.

Sump pumpe felle

Hvis sump pumpen er knyttet til kommunale kloakksystemet, sikre det er felle installert mellom sump pumpe ut røret og kloakk. En drain trap er en liten albue stykke rør som er fylt med vann og Forebygger kloakk gass fra sikkerhetskopiering i huset. Kloakk gass er helsefarlig, samt en brannfare. Dobbeltsjekke sump pumpen avløp og sikre at det er riktig installert og opp til koden.

Kloakk problemer

Sjekk din sump pumpen bassenget sørge for kloakk ikke lekker i fra bakken. En ødelagt kloakkrør eller overfylte septiktank kan tillate kloakk å lekke inn i bakken rundt huset. I perioder med kraftig regn eller snø, denne kloakk vil deretter vaskes i til kjelleren og forårsake en lukt. Det første stedet det vil manifestere seg er i din sump pumpe bassenget, så sjekk det først.