En slange vil ikke rense kjøkkenvasken fordi det er tett forbi veggen

November 25

Tresko i en kjøkkenvask avløp rør kan skje på alle nivåer. Tresko som sitter lavere i dreneringsrør, spesielt i rør som er bak veggen, presenterer en unik utfordring. Bruke en slange vil tømme ut disse vanskelig å nå tresko men bare hvis du bruker slangen på en bestemt måte.

Bruk av kjemikalier

En tur til dagligvarebutikk viser du rekke kjemisk avløp tresko fjerning produkter. Mens bruke disse produktene er fristende, spesielt for tette du ikke synes å komme med en avløp slange, disse kjemikaliene er skadelig hvis de kommer i kontakt med din hud eller øyne, og de avgir gasser som ikke er sunt å inhalere. Disse kjemikaliene vil ikke gjøre seg forbi p-felle eller svingete rør under vasken, betyr de ikke vil nå tresko enten. Noen rørleggere belaster ekstra hvis de komme til ditt hus og finne kjemikalier sitter i en tett vask siden rørlegger må håndtere en ekstra fare.

Grensen for en avløp slange

Et avløp slange eller kvernen bare nå så langt ned i vasken drainpipe. Når du har utlevert hele fleksibel linjen inne slangens håndtaket, må du trekke linjen, selv om slutten av slangen ikke nådde tresko. Du kan prøve å spore opp en avløp slange med en lengre linje, men det er en måte å utvide rekkevidden av din avløp slange ved å ta hverandre rør under vasken.

Demontere rørene

Før du begynner å ta fra hverandre rør under vasken, må du plassere en bøtte under dem vannet som har blitt fanget inni. Rørene kommer fra hverandre når du deaktiverer tilkoblinger mot klokken for hånd eller med en pipe skiftenøkkel. Med rørene fra hverandre, kan du sjekke hver enkelt å se hvis eventuelle hindringer sitter inne. Selv om du matet slange gjennom rørene, kan det ikke har helt fjernet ut noen buildup, men med rørene fra hverandre du har den perfekte muligheten til å utføre nødvendige opprydding.

Sneglet seg bak veggen

Med rørene fjernet, vil du sitte igjen med stubout - rør som strømmer til veggen bak kjøkkenvasken. Fôring avløp slangen i stubout vil tillate deg å nå tresko bak veggen. Husk å spinne på sveiven håndtaket for slangens klokken som du mate den inn i røret, spinne det enda raskere når du føler slangen kontakt tresko. Hvis du på første ikke kan presse gjennom tresko, slå sveiv mot klokken og trekke slangen omtrent en tomme deretter slå sveiv klokken som du mate slangen inn i røret med mer kraft enn før.