En rensing løsning for kjøkkenskapet

April 22

En rensing løsning for kjøkkenskapet

Kjøkkenskapet kan raskt bli dekket i fett, skitt og lukt forårsaket av røyk, matlaging spruter og hverdagsliv. Sotete skap kan gjøre hele kjøkkenet vises kjedelig og skitten. Heldigvis kan ulike billig og nontoxic elementer fjerne fet, skitne buildup fra skap og gjenopprette kjøkkenet.

Sitrus-rens

Naturlig surt natur sitrus hjelper skjære gjennom fett og skitt på kjøkkenskapet. Fukt en ren svamp med vann og stek den i mikrobølgeovn på høy i 40 sekunder. Mens iført et par gummihansker, Fjern oppvarmet svamp fra mikrobølgeovn umiddelbart. Tåke kjøkkenregjeringen med sitrus-rens og forsiktig skrubbe med oppvarmet svamp. Tørk rester av skap med papirhåndklær. Skyll svamp ren og varm når det blir skitne og kjølig. Fortsette rengjøring skap på samme måte som før.

Cornstarch

Cornstarch vil skrubbe fett og skitt oppbygging av skap. Holde en ren svamp under kul rennende vann til damp. Dryss en liberal mengde maismel på det fuktighet svampen og begynne skrubbing skap rent. Arbeide i små deler av skap samtidig og tørk rester av overflaten med en fuktig klut. Skyll svampen ren når skitne og nytt cornstarch. Fortsett forsiktig skrubbe skap på samme måte. Tørr skap med et håndkle når grundig rengjort.

Flytende Dish såpe

Den samme rett-vask væsken som holder platene skinnende rene vil bli kvitt skitne buildup på kjøkkenskapet. Hell varmt vann i en liten, plast container og legge til tre til fire dråper fett-skjæring oppvaskmiddel. Bland vann og såpe sammen med en skje. Dempe en nylon scrubber i såpe blandingen og begynne skrubbing skap forsiktig i en sirkelbevegelse. Start øverst i skap og skrubbe mens nedover veien. Tørk såpevann blandingen av kabinettene ofte med fuktig papirhåndklær. Fortsett på denne måten til skap er rene.

Hvit eddik

Eddik fjerner fett, skitt og fanget lukt på kjøkkenskapet. Hell like deler hvit eddik og vann i en sprayflaske. Tåke skap grundig med blandingen og begynne skrubbing med en svamp eller en nylon scrubber. Fortsett å bruke eddik blandingen og skrubbing før du har grundig renset skap. Tørk skap med en klut fuktet i kaldt vann for å fjerne rester.