En pre-treet kryss kan-pollinate med en Cleveland pære?

April 20

En pre-treet kryss kan-pollinate med en Cleveland pære?

Pollinering for pære trær er avgjørende for produksjonen av frukt i høst måneder; uten overføring av pollen fra ett tre til et annet, vil ikke blir befruktet blomster og treet vil fortsatt karrige. Velge riktig pollinerende treet er viktig for produksjonen av den største avlingen.

Pollinering av pære trær

De fleste arter av pære trær er selv-ufruktbare, som betyr de er ikke pollinate selv og krever en annen art av pre-treet finnes for pollinering vellykket og produktiv. Det er imidlertid få arter av pærer som ikke vil pollinate andre arter av pære trær; Cleveland pærer, som kultivarer av Bradford pære, gjør god pollinators for en rekke andre pære tre typer. Plante mer enn en rekke pære er nøkkelen.

Planting sted

Planting plasseringene til Cleveland pæretreet og andre sorten det er å pollinering er viktig. Pære trær vokst for langt fra hverandre er mindre sannsynlig å lykkes pollinering, fordi insekter som pollinate pære trær ikke kan besøke både trær. Plante Cleveland pære i samme område av hagen som andre pæretreet å oppmuntre pollinering. Plant ikke pære trær nærmere enn 20 til 30 fot, men som root stimlet svekker både trær.

Pollinators

Pollinators, spesielt i form av bier, er en annen viktig faktor i deling av en Cleveland pære med en annen sorten. Plantevernmidler spray spille en viktig rolle i å redusere antall pollinatorer som finnes på både pære trær og gjøre vellykket deling mindre sannsynlig å forekomme. Unngå kjemiske sprøytemidler når pære trær er i blomst å unngå å drepe av potensielle pollinators og holde trærne sunt og produktivt.

Self-fruktbart pære trær

Ifølge University of Missouri forlengelsen nettstedet er Anjou, Bartlett og Kieffer pære trær noen ganger self-fruktbart, som betyr at de ikke krever en Cleveland pære- eller noen andre sorten for vellykket pollinering. Men fordi disse kultivarer er bare delvis selv-fruktbart, er har en annen sorten tilgjengelig i forbindelse med deling tilrådelig. Cleveland pære trær pollinering vellykket selv-fruktbart pære trær. Som med selv-ufruktbare pære trær, unngå plantevernmidler spray og plante nær trær nok til å oppmuntre pollinering.