En naturlig måte å kvitte seg med veps & bier

July 11

En naturlig måte å kvitte seg med veps & bier

Bier og veps er en viktig del av øko-systemet og er ansvarlig for å spre pollen og gjør honning. Men når de kommer i kontakt med folk de kan noen ganger bli aggressiv, spesielt hvis de er nær sin struktur. Hvis du bare har et mindre problem du kan ønske å bruke en enkel og naturlig måte å kvitte seg med veps og bier, helst en som ikke involverer sprøytemidler og plantevernmidler som kan være skadelig for pets og barn.

Instruksjoner

•Build vann overtrykke ved hjelp av barberblad til å kutte toppen av en 2-ordrett plast drikke flaske. Kutt delen av flasken med ovenfra og kaste den bort. Fylle resten av flasken opp med vann om halvveis. Smøre syltetøy eller peanøttsmør over utsiden av skuldrene av flasken.

•Skyv skuldrene av flasken i bunnen del slik at det er omvendt tilbake til seg selv. Tape flasken på plass slik at det ikke pop ut igjen. Den bee eller veps vil vil bli tiltrukket av syltetøy eller peanøttsmør men falle i vannet og drukne.

•Legg et par dråper oppvaskmiddel. Dette drar bee eller veps og holde dem fra trår vann, drepe dem raskt.

•Look for alle mulig oppføring områder hjem for veps og bier. Dette inkluderer åpninger, sprekker i døren skjermer, Vinduer og skorsteiner. Reparere dem for å hindre ytterligere oppføring av veps og bier i huset.

•Sett fellen i områder der bier og veps er mest aktive. Hvis du har gjør flere aktive områder en felle for hvert område.

•Kontroller feller hverdagen og tom dem ut og erstatte vann etter behov. Du må også erstatte agn for - fortrinnsvis alle dagene å holde den frisk.