En liste over vanlige stueplanter

February 20

En liste over vanlige stueplanter

Houseplants kan brukes som aksenter og dekorasjoner for å lyse opp ethvert rom i hjemmet, men noen trodde skal settes i hvilke planter å velge.

Ifølge Prevention Magazine er det mange helsemessige fordeler til å ha visse potteplanter i hjemmet. På den annen side, advarer University of Nebraska at noen vanlige potteplanter kan være giftig for barn og kjæledyr. Som et resultat, bør huseiere vurdere miljøet, samt kjæledyr og folk som vil oppta miljøet, når du velger en houseplant.

Boston bregne

Nephrolepis exalta, vanligvis kalles "Boston" fern, oppsto i Sentral-Amerika, men ble populære i USA i midten av 1800-tallet. Boston bregner kan vokse mellom 2 og 5 fot høy. Men har de en aggressiv rotsystem som kan bli rot-bundet, og krever dermed repotting. Ifølge University of Nebraska samarbeidende forlengelsen er Boston bregner nontoxic.

Boston bregner foretrekker en konsekvent miljø med høy luftfuktighet og temperatur i lav 70s. Noen varianter gjøre det bra på dekk og verandaer i løpet av våren og sommeren månedene og kan bli brakt inne i høst og vinter månedene. De krever liten oppmerksomhet utover opprettholde en konsistent fuktighetsnivået i jord.

Peace Lily

Fred lilies er populære houseplants fordi de kan tåle dårlige miljøer og opprettholde deres dype grønne, blanke blader hele året. Dette anlegget vil produsere flotte hvite, spade som blomstrer når de utsettes for lys. Det er en rekke fred lilies, hver med sine egne særtrekk. De kommer i petite, mellomstore og store størrelser, gjøre dem egnet for små detaljer i potter så små som 6 inches for store centerpieces. Fred lilies trenger lys å blomstre, men de gjør ikke godt i direkte sollys.

Julestjerne

Poinsettias er noen ganger referert til som "Christmas blomster" på grunn av sin allestedsnærværende tilstedeværelse i butikker og dekorasjoner i løpet av denne høytiden. Poinsettias er innfødt til Mexico (The aztekerne brukte deler av julestjerne anlegget å gjøre en rød-lilla farge), men de er dyrket kommersielt over hele USA.

Ifølge University of Illinois forlengelsen, poinsettias er den mest populære blomstrende potted anlegget i USA, men de kan være finicky å opprettholde. De trenger ca seks timer indirekte sollys hver dag og foretrekker temperaturer på 60-til-70-graders området.

University of Nebraska samarbeidende forlengelse sier at rapporter om dette anlegget er toksisitet er sterkt overdrevne. University of Illinois forlengelsen enig at julestjerne er ikke giftig, men det sier også at anlegget sap kan forårsake hudirritasjon.