En liste over ting for urbane overlevelse i nødstilfelle

February 5

En liste over ting for urbane overlevelse i nødstilfelle

En nødsituasjon kan være full av mange usikkerheter. Om krisen er en naturkatastrofe eller bare et strømbrudd, er fullt forberedt for ethvert mulig scenario ekstremt viktig. Bor i et byområde kan øke nivået av fare på grunn av de store folkemengdene som kan være, og risikoen for looters og opptøyene som kan følge. Være påståelig og tar tiltak for å sikre din overlevelse i stedet for å vente for utenforstående å ankomme er ofte det beste valget. Har nødsituasjoner klar kan hjelpe deg med å unngå folkemengdene og bli satt til hjelpearbeidere ankommer eller krisen er løst.

Mat og vann

De som brukes for vannkjølere, lagre store mengder vann i et skap eller kjeller, som en fem-gallon vann beholder, og er en god idé. Overføre en del av at vann i en bærbar mat-grade vannbeholderen hvert halvår for å ha ferskvann klar til bruk i nødstilfelle. Også lagre ikke-bedervelige matvarer, minst tre dager verdt, konsentrere seg om varer som kan opprettholde energi nivåer, for eksempel kraften barer, hermetisert bønner, og peanøttsmør.

Strømforsyning

Investere i en strømsystem, som vanligvis koster mellom $300 til $500, er også en god idé. Bærbar ovn topper eller camping ovner (samt rot-kits) er også svært praktisk, fordi urbane strømbrudd kan noen ganger siste ukene. Likeledes, holde batterier hendig for radio slik at du kan holde deg oppdatert på myndighetenes fremgang i å løse krisen, og hva du må planlegge for i mellomtiden. Hvis en nødssituasjon oppstår under vinteren, så har måter å starte en brann er avgjørende, så alltid holde kamper eller lightere og lett ignitable brann logger på et trygt sted hjemme.

Førstehjelp og klær

For tending å mindre skader en førstehjelp er kit viktig. Bandasjer, kjøleelementer og antiseptisk sårsalve er typisk elementene i en førstehjelp kit. Men det er like viktig å holde varm og ren i en nødsituasjon, så har et ekstra par klær, for eksempel en lang ermet skjorte og ullundertøy hvis det er vått eller kaldt ute. Bærer alt dette ting kan ikke være lett, så ta med både en ryggsekk og en veske som er lett og kompakt å holde.

Personlige gjenstander og informasjon

Når møter myndighetene, har Legitimasjon, er pass og personnummer er tilgjengelig for dem å notere en god idé. Har dine personopplysninger på deg er viktig uansett, for alle tilfellers skyld du miste det hjemme under krisen fordi erstatter informasjonen etter krisen er over kan ta betydelig tid. Andre personlige elementer som er viktig å ha er reseptbelagte legemidler og medisiner som aspirin og syrenøytraliserende for mulig hodepine og mageproblemer. Sanitær er også svært viktig, så hold ekstra bleier for babyer og toalettpapir på hånden til enhver tid.