En liste over dårlige huset planter

October 15

En liste over dårlige huset planter

Oppfylle kravene lys av innendørs planter kan være en av de mest utfordrende delene for å holde dem blomstrende. Svaret kan være dårlige planter, som gjør det bra i en nord-mot vinduet. Planter som ikke krever lyse, direkte sollys også gjøre passende valg for interiør kontorer eller rom med noen vinduer.

Dracaena

Dracaena er en tropisk hus eller kontor anlegg som trenger lite lys for å trives. Bladene er lang og smal, og er preget av farget striper. Disse stripene varierer avhengig av cultivar; Bausei har en bred hvit stripe ned midten av bladet, mens Lindenii har kremfargede striper langs kantene av bladene. En av de beste kultivarene for lite lys miljøer er Warneckii, som kan vokse opp til 4 fot høy og har hvite-stripete blader. Janet Craig er en annen dårlige favoritt, og denne kultivaren kan vokse opp til 10 fot høye.

Dracaena gjør best i indirekte lys, som fra et vindu eller nær en nord-mot vinduet. Temperatur kravene også gjøre dem godt egnet til å være office planter, som trives i Dagtid temperaturer mellom 60 og 70 Fahrenheit med natten temperaturer opp til 10 grader kjøligere.

Bajonettplanter

Sansevieria er en familie av sukkulenter og semi sukkulenter som trives ikke bare dårlig lys men på forsømmelse, gjør dem til perfekte houseplant for de som har en tendens til å glemme sine fabrikker. De er så nær uslåelig at de er også kjent som mor-i-loven er tunge referanse til sin levetid.

Sansevierias er svært tilpasningsdyktige planter som kan vokse i nesten alle typer skitt eller potting jord, krever vanning bare en gang i uken eller så, og kan trives i lite lys eller filtrert lys. I vintermånedene, kan de bli vannet én gang hver tredje uke eller så, og viser ingen effekter hvis de har glemt lenger.

Det finnes flere varianter av sansevieria. Svigermorstunge har sverd-lignende blader, sorten Laurentii pokerlegender og gule blader og mindre vanlig løkkens stolthet idrett liten svart rosetter.

Aspidistra

Aspidistra er en hardfør plante som kan trives både innendørs og utendørs i samme vilkår: svak og lyssky. Klengenavnet cast-iron anlegget for hardiness, vil aspidistra faktisk får en visnet og distressed utseende når de utsettes for direkte sollys, og kan trives i den dypeste av skyggen. Noen varianter har striper på deres lange, lanse-formede blader, og denne coloring kan forsvinne hvis de er dyrket i lys eller jord som er for rik.

Veldig tørke tolerant, aspidistras tåler lange perioder av forsømmelse og ikke blir vannet. De kan befruktes, men dette er vanligvis ikke nødvendig som de kan trives i dårlig jordsmonn. Bladene er mørk og læraktig, og mange varianter har kremfargede striper eller prikker. Aspidistra blomst, men blomstene er små og ubestemmelig.