En liste over blomster som kan blomstre i sentrale Indiana

November 17

Sentrale Indiana tilbyr en vinteren lav som dips til ca 20 grader under null Fahrenheit, som gjør regionen en amerikanske avdeling av landbruk hardførhet sone 5. Gjennomsnittlig fryse datoen i området oppstår rundt 16 oktober høsten og siste fryse oppstår rundt 22 April hvert år. Regionen tåler vanligvis gjennomsnittlig 40 tommer per år nedbør, ifølge Purdue University's Indiana State klima kontor. Velg hage planter som kan trives i slike forhold for beste landskapet suksess.

BlackBerry Lily

Medlem av Iris familien, blackberry lily (Belamcanda chinensis) blir en løvverk høyde på 2 til 3 fot. Blomstene øke anleggets høyde ca 4 fot. Opprinnelig fra Japan og Kina, den vokser i USDA soner 5 til 10. Av anlegget vises en grayish green og er fan-formet. Blomstene måler 2 inches over. De er like liljer i form. Petal fargene er oransje med røde flekker. Følgende blomstrende, frø pods vises. Som de tørkede frøkapslene eldre, sprekker de åpne avsløre bær ligner på bjørnebær. Frøene krever løpet av kalde lagdeling men de lett selv frø gjennom hagen og kan bli invasiv. Plante i fullt sollys eller delvis skygge for best resultat. Blackberry lily foretrekker godt drenering, fuktig jord som er rik på organisk materiale. Det vil tåle jord flom og tørke godt.

Butterfly Weed

Butterfly Luke (Asclepias tuberosa) vokser til en høyde på 2 fot. Under harde vinteren i Indiana det dør til bakken, men returnerer våren. Under sankthans produserer fabrikken lys oransje blomst klynger som måler 2 til 5 inches tvers. Blomstene er en favoritt av sommerfugler og alltid tiltrekker en overflod av insekter til hagen. Av anlegget vises alternative på stilkene og er lanse-formede. Plante i fullt sollys eller delvis skygge. Den foretrekker godt drenering jord. Når sommerfuglen ugress er tørke tolerant. Anlegget selv frø i en blomsterhage og også sprer seg gjennom sin rotsystem. Den vokser i USDA soner 4 til 10.

Snow-In-Summer

En evergreen flerårig bunndekkende, snow-in-summer (Cerastium tomentosum) vokser i fullt sollys. Den vokser til en høyde på 6 til 12 inches. Plante i godt drenering jord. Det tåler en lang rekke jordsmonn, og tåler tørr grunnforhold. Løvverk gråaktig-grønn danner en tett mat. Anlegget sprer seg raskt. I slutten av våren gir det et vell av hvite blomster klynger. Mange kultivarer finnes. Noen er mer kompakt og mindre aggressive i sine spre vaner. Anlegget lider ofte døde oppdateringer etter tre eller fire år. Den vokser best i USDA soner 3 til 10. Det frø lett selv i hagen.