En liste over Alabama frukttrær

October 22

En liste over Alabama frukttrær

Ifølge United States Department of Agriculture ligger Alabama i anlegget hardførhet temperatur soner 7a og 7b 8a, betyr gjennomsnittstemperaturen i Alabama kan være mellom 0 og 15 grader Fahrenheit i kjøligere tider av året. Den sentrale og sørlige halvdelen av Alabama har mildeste vintre og karakteristisk fuktige og varme somre. De fleste av Alabama frukt, som Alabama's state frukt, Scarlet perle fersken, er vanligvis dyrket i denne regionen.

Vanlige Persimmon (Diospyros virginiana L.)

Den vanlige persimmon, også referert til som den "simmon og possumwood, er en hardfør frukt tre som vokser innfødte i Alabama, i tillegg til mange deler av USA som har tydelig fuktig klima. Vanlige persimmon treet kan nå høydene av opp til 60 fot fullvoksen. Ifølge USA Forest Service brukes den vanlige persimmon til medisinske formål. For eksempel bark, som ligner huden av en alligator, er noen ganger brukt til å behandle feber, diaré og overdreven blødning og bier gi persimmon honning med persimmon blomster. Frukten er runde og har en tykk, skinnende oransje hud, som er spiselig, og ligner en tomat. Wood fra den vanlige persimmon brukes ofte til å gjøre hodet golfkøller og trelast.

Sørlige Crabapple (Malus angustifolia)

Den sørlige crabapple distribueres gjennom mesteparten av Alabama, samt en rekke sørøstlige USA. Det finnes en ideell vokser langs bekker og lavt liggende daler og åser. Den sørlige crabapple kan vokse så stor som 30 fot høy og ca 10 inches rundt. Ifølge USDA Natural Resource Conservation tjenester plante materiale programmet, frukt fra det sørlige crabapple brukes til å lage eplecider, gelé og bevarer og er mat for pattedyr som hjort, ekorn og kanin, samt noen fuglearter.

Fersken treet (Prunus persica)

I 2006 ble Scarlet Pearl fersken Alabamas offisielle statlige frukt treet. Ifølge US Department of Agriculture er det ca 30 til 40 ulike arter av fersken trær vokst i Alabama for kommersiell bruk. Mest fersken trær er dyrket i de sentrale regionene i Alabama, som mobil, kalkstein, Houston, Chilton og Blount fylker. Det er mange "plukke dine egne" fersken gårder i Alabama, hvor kundene kan velge sine egne frisk fersken frisk høyre av treet.

Cumberland Spur Apple (Malus domestica)

Vokst i dag i Nord og sentrale områdene av Alabama, er Cumberland Spur epletreet en rekke Red Delicious treet. Cumberland Spur epletreet ble først oppdaget Bob Deutscher av Crow Mountain frukthager, som en hybrid mutasjon av Red Delicious Oregon Spur. Den fikk navnet etter Cumberland Plateau, hvor Mr. Deutscher først dyrket nå patenterte apple variasjonen. Frukttrær er bare vokst i Alabama, både kommersielt og ikke-kommersielt.