En lett fikse for et Gap over døren

February 6

En lett fikse for et Gap over døren

Selv en liten avstand over døren kan føre til store varmetap under kaldere måneder, for ikke å nevne oppføringen av insekter og utgangen av aircondition luft om sommeren. Energy savings gjør reparasjon verdt innsatsen, og det finnes flere enkle måter å fastsette dør åpninger.

Installasjon

Hvis du oppdager gapet over døren under prosessen med installasjon, det er tid til å fikse det. Du har alle verktøyene ut og døren ikke er malt, men så ta muligheten til å reparere den rett. Hvis gapet er små på hengslene på siden av jamb og større på knappen side, betyr du ikke har installert torget jamb og at hengslene på siden er lavere enn siden knott, forårsaker en kileformet gap over døren. Senke knotten siden av jamb og mellomlag mellom jamb og grov åpne før gapet mellom døra og innsiden av jamb er omtrent 1/8 tommer og konsekvent.

Hengsel reposisjonering

Hvis gapet mellom døra og jamb er store og konsekvent, er døren montert for lavt i jamb. Mål vidden av gapet, fjerne døren fra jamb og ta hengslene av døren. Fyll ut hakkene hvor hengslene var med tynne stykker av tre. Flytte hengslene på døren ved bredden av gapet minus 1/8 tommer. Hvis gapet var 3/4 tommers, Monter hengslene 5/8 inches lavere enn de var på døren av ruting eller chiseling ut nye hakk og skru hengslene i dem.

Filler tre

Cut et stykke tre som er dimensjonert til gapet mellom døra og jamb, og spiker eller skru den til toppen av døren. Denne løsningen er mest hensiktsmessig når gapet er svært store. At filler remsen blir minst mulig synlige ved å klippe det til samme tykkelse som døren, sette tre sparkel til felles mellom døren og filler stykke, sliping det glatt, og deretter male døren og filler stykke samme farge. La en 1/8-tommers gapet mellom toppen av filler stykket og jamb slik døren ikke stikker.

Weatherstripping

En liten avstand ovenfor døren kan fylles av weatherstripping, som er fleksibel og at gapet, fylt plass opp og hindre luft fra går inn og ut. Ulike typer weatherstripping er laget av gummi, følte og skum. Noen er nailed på, noen har selvklebende backings og noen lysbildet i et hakk i døren jamb. Weatherstripping er bare egnet for gap som er 1/4 tommers eller mindre.