En kloakk lukt i en lekkasje i løs ovenpå toalett

August 23

En kloakk lukt i en lekkasje i løs ovenpå toalett

Kloakk lukt komme fra våtromsinnredning er grunn til bekymring. Gassene presentere en irriterende lukt på lavt nivå og kan vise seg skadelig på høyere nivåer. Våtromsinnredning laget for å hindre røyk og gasser lekker tilbake inn i huset - kontroll for å sikre at de arbeider riktig er din først trinn til adressering.

Kloakk gass

Kloakk gassen inneholder en rekke personlige gasser kan opprette helseproblemer. Hydrogensulfid gass er den mest sannsynlig som forårsaker en ubehagelig lukt, som ikke er ulikt råtne egg. Det er lukten folk mest forbinder med kloakk gass, og en som er lett oppdaget selv ved lave nivåer. Hydrogensulfid er et øye og luftveier irriterende, og når det akkumuleres i hjemmet, det kan forårsake hodepine, kvalme, svimmelhet og tretthet.

Voksen Ring

Hvis toalettet er løs og lukt finnes, er det sannsynligvis fordi lampen er voksen ring er slitt eller ødelagt. En voksen ring er en rimelig del som gir en vanntett, lufttett forsegling mellom toalettet og plast eller metall flensen som avslutter dreneringsrør. Når toalettet ble satt på plass, inn installasjonsprogrammet en voksen ring i posisjon. Som installasjonsprogrammet skjerpet seg kampen, voksen spredt for å dekke bunnen av toalettet. Noen ganger disse ringene bryte sitt segl eller utvikle sprekker, spesielt hvis toalett bolter løsne. Ringen er ikke vanskelig å erstatte, men det krever noen tunge løft av toalettet.

Løs bolter

Hold bolter for toalett kan løsne over tid og bør kontrolleres jevnlig. Rocking av løs toalett kan være nok til å bryte segl eller skade voks ringen, slik at lukt til inn i rommet. Hvis lampen er løs nok til å vingle eller rock lett, er det beste løpet av handlingen å fjerne toalettet og avgjøre om flensen er ødelagt eller bolter slitt. Når et toalett er fjernet, må voksen ring erstattes før kampen sitter på plass igjen.

Utløpsåpningene

Mens tilkoblingen mellom løs toalett og avløp flensen er den mest sannsynlige årsaken til kloakk lukt i et hjem, kan avløp eksos ventiler på taket også være et problem. Vents tillate luft og gasser å rømme fra våtromsinnredning. Hvis de er blokkert av blader, fuglereder eller annet rusk, kan ikke de fungere riktig. Dette resulterer i lukt inne i hjemmet som fanget gassene sikkerhetskopier i levende plass i stedet for som slippes ut utenfor huset.