En kloakk lukt i en kjeller

September 29

En kloakk lukt i en kjeller

En kloakk lukt kommer fra din kjelleren avløp kan indikere et problem med avløp. Kloakk lukt er produsert av kloakk gass, som er en blanding av gasser som er toksisk og nontoxic laget av råtnende husholdningsavfall. Denne gassen inneholder vanligvis hydrogensulfid og ammoniakk, som er svært giftig, at du til adresse kloakk lukt umiddelbart.

Farene

Hydrogensulfid og ammoniakk inneholder kloakk gassen metan, karbondioksid, svoveldioksid og nitrogenoksider. Eksponering for hydrogensulfid på lavt nivå kan forårsake øye og luftveier. Høye konsentrasjoner kan påvirke din luktesans og på enda høyere nivåer, eksponering for hydrogensulfid kan forårsake tap av bevissthet. Med langvarig eksponering kan bli død. Høye konsentrasjoner av metan kan føre til kvelning fordi på trange steder, reduserer metan oksygen i luften. Når det er metan i luften, symptomer kan oppstå raskt og bevisstløshet kan føre uten forvarsel. Metan og hydrogen sulfide er også brannfarlige og eksplosive.

Tørket ut felle

En av de vanligste årsakene for kloakk lukt i kjelleren er en tørket ut avløp fellen, som er fylt med vann for å hindre kloakk gass fra kommer opp gjennom avløpet og inn i hjem. Hver gang vannet renner i avløpet, fylles fellen. Hvis du har gått bort i en lengre periode, vanligvis lenger enn en uke, eller drain ikke brukte, er det ingen vann tilgjengelig for å holde avløp fellen kontinuerlig full. Kjelleren toalett med alle tre uker og kraner over synker, badekar og dusj, inkludert klesvask badekar bør være slått på regelmessig for å holde fellene fylt.

Dårlig avkortet avløp

Sporadisk i remodeling et avløp kan bli avkortet med bånd i stedet for en skikkelig avløp cap. Båndet tørker til slutt ut, som tillater kloakk gass å unnslippe. Hvis avløpet er ikke lenger i bruk, cap det med en skikkelig cap å stoppe lukt.

Skadet rør

Deler eller sprekker i avløpet rørsystemet og løs eller skadet forbindelser i en drainpipe som ligger under avløp fellen kan forårsake kloakk gass å unnslippe, forårsaker lukt fylle kjelleren. Ringe en rørlegger Hvis dette er mistenkt for å ha problemet ordentlig fast. Hvis dette ikke er årsaken, kan en rørlegger bruk en røyk generator for å finne problemet. Røyk generatorer koble til avløp systemet, som er blokkert midlertidig, og fyll den med røyk. Røyken unnslipper gjennom problemet rør eller felles.

Gjentakende eller vedvarende lukt

Hvis lukt vedvarer, til tross for tiltak for å korrigere det, kan du kontakte en kvalifisert fagperson for å inspisere avløp og avløp feller. Problemet kan ikke være noe som du kan fikse på egenhånd, og jo lenger at kloakk gassen kan sive inn i kjelleren, jo mer utsatt deg og din familie er å ha effekter av giftstoffer. Hvis symptomer som hodepine, kvalme, svimmelhet eller trøtthet oppstår, søke legehjelp og evakuere hjemmet. Kontakt ditt lokale brannvesen å inspisere som metangass kan antennes raskt fra en match, lysere eller en elektrisk gnist.