En kloakk lukt i en kjeller avløp når du tar en dusj

June 9

En kloakk lukt i en kjeller avløp når du tar en dusj

Kloakk skaper et bredt spekter av gassene som metan. Disse gassene produsere sterk lukt som kan reise opp utslipp rør og kjelleren avløp. Vanligvis, er avløp systemer utformet for å blokkere disse gassene blir sluppet inn i hjemmet ditt. Men det er noen problemer som kan føre til at kloakken gasser å rømme.

Feil Cleanout Plug

Mange kjelleren avløp inneholder en rengjøringsport plugg. Dette er plast eller metall plugg det skruen på plass i en vinkel like etter avløp rist. Hvis pluggen ikke er ødelagt i helt eller pluggen er skadet, kan kloakk gassene som det normalt blokkerer flykte fra avløpet. Sjekk pluggen ved å fjerne avløp rist og fysisk inspisere tilstanden til pluggen. Hvis støpselet er skadet eller har korrodert Forseglinger rundt kanten, erstatte den med en ny plugg.

Vannlås

De fleste gulvavløp inneholder en P-trap. P-trap er en bøyd rør som gjør vann til bassenget i bunnen. Dette vannet blokkerer kloakken gasser fra kommer tilbake opp i røret. Imidlertid vil vannet inne disse feller fordampe over tid. Hell en bøtte full av vann ned gulvavløp hvert halvår eller så for å gjenopprette vannlås og eliminere lukt. Hell et par spiseskjeer matolje ned fellen etter spyle med vann for å hindre avløpet tørker ut så raskt.

Toalett voksen Ring

Noen kjelleren avløp er koblet til toaletter. Alle toaletter inneholder en ring laget av voks som sitter under bollen. Voks ringen tetter forbindelsen mellom toalettet flens og bollen. Ringen forhindrer også kloakken gasser fra å rømme fra rundt flensen. Hvis selen er tørr, sprukket eller ødelagt, fjerne toalettet og erstatte den med en ny. Voksen ringer bør normalt erstattes hver 10 år. Toaletter som er løs og rock og tilbake kan føre til ødelagte voks ringer. SHIM toalettet for å unngå rocking.

Brutt rør

Hvis noen av din avfall drenere rørene har sprukket eller ødelagt på grunn av frysing eller korrosjon, er det mulig at lukten av kloakken gasser kommer derfra. Sprakk rør som er installert under kjelleren gulv kan kreve store reparasjoner, inkludert fjerning av gulvet. Fordi noen kloakk gassene som metan, er potensielt farlige, er det viktig å jakte ned disse lekkasjer så raskt som mulig. Leie en pipe omfang fra din jernvarehandel vise innsiden av avløpet og se etter tegn på skader.