En hvit vekst langs grenene av en appelsin tre

November 26

En hvit vekst langs grenene av en appelsin tre

Oransje treet (Citrus sinensis) spiller vertskap for en sitrus pest som måler én åttende av en tomme i lengde og festoons treet med en samling av hvite vekster som prikken alt fra grenene til stammen og blader. Dette insektet er kan forårsake massive tap av frukten av treet.

Sitrus Mealybug

En hvit vekst langs grenene av en appelsin tre er sannsynlig å være et tegn på infestation av sitrus mealybug (Planococcus citri). Voksen, kvinnelige mealybug er dekket med en hvit, bomullsaktig voks og legger hun egg inne sacs som ser ut som hvit bomull baller. Hun legger 300 til 600 egg i grupper på 5 til 20 egg per sac. Som et resultat, er bare en kvinne dugelig av punktere en avdeling med dusinvis av hvite vekster.

Identifikasjon

Under hvit voks som pryder henne, den kvinnelige voksen mealybug er rosa farge og selv om hun er mobile, insekt har ikke vinger. Oversiden gjennomgå om fra tre til tre eller transporteres av vinden eller på fot av fugler. Eggene kvinnelige innskudd er rosa farge og vil klekke i litt mer enn en uke, med 30 dager kreves for Larvene å nå voksen alder. Første robotsøkeprogrammene normalt vises i April og begynner fôring på kvister og frukt.

Skade

Etter de krype ut fra deres hvit bomull sacs langs grenene av en appelsin tre, injisere de umodne oversiden en giftig spytt i treet mens de suger unna sap. Dette kan resultere i den høye saltholdigheten, frukt misfarge og frukt slippe fra treet. De også betale honeydew - avfall - på oransje treet som fører til utvikling av sotete mold, en sopp problem som ytterligere bidrar til den høye saltholdigheten og en reduksjon i frukt kvalitet og tre vigor.

Ledelse

Sitrus mealybug nyter fuktige værforhold og trives blant tett plantede trær med mye skygge. Mealybug overvintrer på treet, så gartnere kan inspisere treet på senvinteren eller tidlig på våren for underskriver av infestation, hovedsakelig i hvit, voksaktig materiale som dekker mealybug. Kjemisk insektmiddel er effektiv i å kontrollere den sitrus mealybug forutsatt brukes så snart robotsøkeprogrammene begynner å dukke opp tidlig på våren.