En hjemmelaget gravitasjon-Fed fontenen og landskapsarbeid

December 20

En hjemmelaget gravitasjon-Fed fontenen og landskapsarbeid

Legger til en tyngdekraften fontene i plenen opprettes et samlingspunkt som gir plenen litt klassisk og tidløs. Tyngdekraften fontenen er avhengig av en konstant strøm av vann til makten fontenen. Ofte blir fontenen matet av en strøm eller lite tjern. Hvis du vil legge til din egen tyngdekraften fontenen, må du ha en lett kupert plen eller et skrånet område med en vannkilde ligger nær toppen. Vannet renner ned bakken til fontenen og holder fontenen fylt.

Instruksjoner

•Sett en plast slangen eller en lengde på plast slangen inn i dammen, strøm eller andre vannkilde. Vikle et stykke netting over enden av slangen i vannet. Denne lille skjermen vil holde løv og annet rusk fra flyter inn i røret. Skyv en slange klemme på enden av røret for å holde skjermen på plass.

•Unwind plast slange eller rør og bære den ned bakken eller skrånet området av plenen. Slangen skal være lang nok til å nå bunnen av bakken. Sett et plastrør klemme over slangen og trykke forsiktig med en hammer til klemmen synker ned i bakken og sikrer slangen på plass. Knytte en plast klemme hver 12 inches langs slangen.

Sette inn en fontene kit ved foten av åsen. Bore et hull i bunnen av en planter så stor i diameter som røret i fontenen kit. Følg produsentens instruksjoner for å installere de ulike komponentene for å gjøre grunnleggende fontenen.

•Sett en Slangeadapter til slangen ved foten av åsen. Skruen denne enden av slangen inn i luftinntaket ventilen på fontenen. Du bør ha to stykker som skru sammen. Tilbake til toppen av åsen og finne den motsatte enden av slangen.

•Skyv slangen under vannkilde. Det bør være minst 6 inches av vannet over slangen. Sett inn tre stake i vannet. Knytte et stykke av hyssing rundt bålet og binde den til slangen å holde det under vann. Klipp av den overskytende hyssing med en saks. Tyngdekraften vil tvinge vann i slangen, ned bakken og i fontenen.

Tips og advarsler

  • Landskapet i området rundt slangen med nye planter og blomster. Som blomster blomstre, vil de dekke slangen og skjule feed for fontenen.
  • Vurdere å bruke andre slange og feste den til bunnen av fontenen. Bære slangen fra fontenen og rote små hull i den. Vannet vil passere gjennom slangen og mate planter og vegetasjon.