En god tid å flytte eviggrønne trær

November 6

En god tid å flytte eviggrønne trær

Endre et landskap eller installere en noen ganger krever flytte trær. Metoder for å flytte evergreens varierer avhengig av størrelsen på treet og situasjonen. Riktig tid å flytte treet er diktert av sesongens vekstsyklusen av treet. Planting for det lated tid forbedrer sannsynligheten for eviggrønt tre blomstrende.

Våren trekk

Unngå å flytte evergreens når planten vokser kraftig under tidlig om våren. Flytte det eviggrønne treet før dette tidspunktet kan det være umulig hvis bakken er frosset. Flytte treet senere i vår etter kraftig vekst kan være mulig.

Høsten trekk

Unngå å flytte evergreens sent i høst som en sen planting ikke tillater treet nok tid for å etablere røtter i den nye plasseringen før vinteren setter inn. Flytte i sommer eller tidlig høst, hvis tilstrekkelig fuktighet gis, kan treet en sjanse til å etablere røtter i forberedelse for kraftig vekst neste våren.

Bare roten trær

Bare roten trær, vanligvis ervervet fra en barnehage eller via en postordre utløp, skal plantes så snart de er mottatt. Tid oppkjøpet, hvis mulig, for å plante treet tidlig om våren før spring vekst begynner.

Balled røtter

Balled trær har en burlap vikle rundt røttene og noen jord. Denne typen treet er ofte kjøpt på lokale planteskole eller oppussing butikken. Plante balled treet så tidlig som mulig i våren. Evergreens håndteres på denne måten kan også bli plantet i slutten av sommeren eller tidlig i høst. Mens det tar en kunnskap om været og litt flaks, er det optimale tidspunktet å plante evergreens høsten fire uker før jord temperaturen synker under 40 grader. Dette gir fire uker av root utvikling før rot oppblomstringen stopper på 40 grader.