En god renere å kvitte seg med sigarett lukt & Tar

March 29

En god renere å kvitte seg med sigarett lukt & Tar

Hvis din huset og/eller bil fylt med sigarettrøyk og lider av tjære flekker, kanskje du lurer på om slags rengjøringsmidler tilgjengelig for å hjelpe rengjøre dem. Det finnes en rekke hjemme- og butikk-kjøpte råd du kan prøve. Alltid teste rengjøringsmidler på et iøynefallende område av varen du har tenkt å rengjøre for å bekrefte at støvsugeren ikke endre fargen på varen.

Hvit eddik eller ammoniakk

Fyll flere små boller med hvit eddik eller ammoniakk. Angi boller rundt huset plassert i områder der barn eller kjæledyr får dem. Tillate denne hjem rettsmiddel å arbeide i flere timer, avhengig av sigarett lukt.

Leather Cleaner

Tørk forsiktig av ned vegger og gulv med en nonabrasive Universal renere. "Good Housekeeping" rapporterer at gulv og vegger absorbere sigarett lukt mer enn andre objekter i huset. Bare vaske vegger trygt å rydde, som malte vegger og vaskbare bakgrunn.

Tørr Carpet Cleaner

Dryss tørr universalrengjøringsmidler for teppet, som dem med granulater - og tillate det å bo i teppet i fem til ti minutter. Vakuum teppet for å plukke opp granulater og etterlate en frisk duft.

Universal smøremiddel Spray

Fjern tjære fra gjenstander og møbler med en allsidig smøremiddel spray. Bare spray det tar dekket objektet. Tillate spray sette i flere minutter. Tørk bort med en ren klut.