En garasjeport som ikke stopper åpne & lukking

February 21

En garasjeport som ikke stopper åpne & lukking

En automatisk garasjeport kan du åpne og lukke døren fra en fjernkontroll eller en vegg bryteren opener. Mens disse enhetene vanligvis arbeider med kommandoen, kan noen ganger garasje døren åpne og lukke uten å stoppe og uten retningen. Hvis dette skjer med deg, ikke panikken. Bruke noen raske tips kan hjelpe deg med å løse problemet og deretter fastsette den.

Objekt i visning av fotoelektriske øynene

Et vanlig problem med automatiske garasjeporter er at de åpnes og lukkes uten å stoppe. Ifølge familien altmuligmann nettstedet, er problemet nesten alltid knyttet til den mekanismen fotoelektriske øyne. Fotoelektriske øynene er sikkerhet sensorer som oppdager objekter og hindre garasjeporten nærmer seg. Hvis fotoelektriske øynene forstand selv de mest obskure og tiniest av gjenstander, som et edderkoppspinn, føre sensorer døren til kontinuerlig reversere når de er lukket. Fjerne alle objekter som kan være i lys av de fotoelektriske øynene.

Feiljustert fotoelektriske øye sensorer

Hvis ett eller begge av de svarte boksene på hver side av garasjen, som inneholder de fotoelektriske øynene, er bumped slik at sensorene blir skjevt, kan automatisk garasjeporten åpne og lukke uten å stoppe. Sensorer er svært følsomme, og selv den minste endring i plasseringen av deres boksen kan gjøre døren reversere hver gang du kommandere den lukkes. Sensorene på rettes direkte mot hverandre for automatisk døren å fungere riktig. Les brukerhåndboken automatisk garasje døren instruksjoner om posisjonering fotoelektriske øynene og deretter justere dem.

Feil

Løse ledninger i åpen eller fotoelektriske øyne kan gjøre din automatisk garasje døren funksjonsfeil, notater webområdet familie altmuligmann. Undersøk de svarte boksene som huset fotoelektriske boksene for ledninger som vises feilplassert. Inspiser din åpen for det samme problemet. Se brukerhåndboken for automatisk garasje døren for wire reparasjon instruksjoner.

Defekt Microchip

De fleste openers drives av microchips som forteller automatisk garasjeporten åpner og lukker når du trykker knappen åpneren. En elektrisk bølge å din hjem elektrisk system fra en storm eller en plutselig strømbrudd kan forstyrre microchip og forårsake en feil. En defekt microchip kan ikke svare deg trykke på knappen på åpneren, kan åpne og lukke garasjeporten ukontrollert. Hvis du tror dette kan være problemet, kutte strøm til automatisk garasje døren. Du må ha microchip eller hele åpneren erstattet.