En forsyning liste for å flytte

January 5

En forsyning liste for å flytte

Flytte ut kan være en traumatisk nok opplevelse uten å øke trykket ved å være uforberedt for fysiske flyttingen. Følge noen grunnleggende tips for å lette overgangen fra ett hjem til en annen.

Bokser

En samling av solid boksene er en av de viktigste utstyret du trenger i forberedelse for flyttingen. Forenkle prosessen ved å investere i nye boksene i stedet for scavenging brukte bokser. Nye bokser kan kjøpes flatt, gjør dem mye enklere å lagre.

Boksene bør være store nok til å huse opptil 30 pounds, som vil gjøre for enkel håndtering av den gjennomsnittlige personen. Prøv test-pakking et par bokser for å se hvor mye du kan faktisk bære.

Emballasje

Emballasjematerialer inkludere masse plast tetting tape mye sterkere og slitesterk enn teip. Denne typen tape også forsegler bedre enn ledningskanalbånd.

Du må få en bobleplast for å beskytte breakables i boksene.

Beskyttende plastposer kan låne beskyttelse mot potensielle vannskader.

Flytte Pads

Flytte pads er dyne som tepper som gir dempning for å forhindre at varer blir ripete eller annen måte skadet. Flytte pads også hjelpe holde skitt og støv ut av ting som datamaskiner og apparater.

Merking rekvisita

Klistremerker, etiketter og merkepenner hjelper deg holde oversikt over hva som er inni boksene. Pass på å ikke bare merke innholdet i hva som er inni hver boks, men beholde en løpende oversikt over hva du har pakket. Lagerlukking er alltid en god idé, men er spesielt viktig hvis du leier movers. Dette lageret bør inkludere et anslag over kostnadene for hver vare noe blir tapt eller ødelagt.

Dokumentet holderen

En av de viktigste forsyninger å få før flytte ut er en koffert eller brannsikre beholder for alle viktige dokumenter. Plassere elementer som fødselsattester, wills, diplomer, ekteskap lisenser, pass, forsikringer og alle andre slike dokumenter i denne spesielle container som bør aldri forlate synet.

Innflytting sjekkliste

Et svært viktig aspekt ved utflytting er beveger seg i. Må du lage en sjekkliste over de grunnleggende elementene du trenger på Flytt-in day. Dobbeltklikk for å sørge for at ting som strøm, kabel og telefonen er slått på før du går. Ifølge "flytte 1-2-3" bør du varsle postkontoret av adresse minst 30 dager før du går.