En Fireglow japansk Maple som ikke blomstrer

February 9

Japansk maple er en asiatisk transplantasjon som har blitt en populær liten landskapet treet i USA. Beundret for sin elegante og fargerike planter, har delikate blomster som er ofte skjult av bladene på treet. "Fireglow," en plante kjent for oppreist vane og rød farge, er typisk i at det er monoecious, noe som betyr at den har mannlige og kvinnelige blomster på samme plante, og dette vanligvis vises i midten til slutten av våren.

Mangel på modenhet

Huseiere bli ofte bekymret når et tre eller en busk som har blitt plantet i flere år ikke å blomstre. Små trær kjøpt i en barnehage kan ta opptil fem år eller mer å blomstre. Fordi japansk maples er sakte voksende, og dermed dyrt, barnehager vanligvis selger unge planter som ikke er modne nok å blomstre. Jo større treet på kjøpstidspunktet, jo raskere det vil blomstre.

Lite lys

Japansk maples vokser best i dappled lys eller steder der de får morgensol og delvis skygge på ettermiddagen. Full sol kan forårsake blad scorch, mens dype skyggen ikke bare frarøver bladene av strålende farge men hemmer også treets muligheten til å blomstre. Flytte treet til et lysere sted eller tynning kalesjen på nærliggende trær gir anlegget nok lys til å blomstre.

Sen Frost

Under frysepunktet temperaturer våren er en vanlig årsak til skade blomster av woody planter. "Fireglow" er hardføre til 10 til 20 gradene ºF under null, men blomsterknopper er sårbare for temperaturer mye høyere enn dette. Japansk maples vokser i Nord grensene for sin hardførhet er mer sannsynlig å oppleve vår bud skade. Planting treet i et beskyttet område, der det er beskyttet fra vinter vind, beskyttes blomsterknopper fra unormalt kaldt vårvær.

Kulturelle forhold

Japansk maples foretrekker godt drenert, sur jord av gjennomsnittlig fruktbarhet. Mens de er litt fleksibel med grunnforhold, som mange planter, produserer de noen blomstrer når jordsmonnet er svært rik på nitrogen. De fleste trær og busker, inkludert japansk maples, krever ikke vanlig befruktning. I tillegg er plenen gjødsel anvendt tidlig på våren en vanlig årsak til overmål jord nitrogen. Endelig er standardkommentaren beskjæring, spesielt på endene av greiner, en annen mulig årsak til en japansk maple feil å blomstre.