En dampbåt for rengjøring Grout

January 11

En dampbåt for rengjøring Grout

Injiseringsmasse har en ru overflate som kan tiltrekke seg og holde støv og smuss enkelt. Ofte når du rengjør dine flis, du rense grout men ikke rense den nok å fjerne alle skitt holdes i grout's kriker og kroker. Manuell grout rengjøring krever mye skrubbing. Unngå dette ved å bruke en damp renere.

Kjøpe damprensere

Hvis du har en masse flisgulv kan du investere i en damp-rensning apparat. Velg en som passer dine behov. Velg en stor oppreist enhet hvis du har en masse gulv, men Velg en som du kan bære på egenhånd. Velg en håndholdt enhet hvis du vil spare penger og ikke tankene påfylling vannbeholderen ofte under rengjøringen fugemasse. Vær oppmerksom på at du også kan bruke damprensere for å rengjøre ovner og møbeltrekk. Noen av dem også rengjøre tepper.

Leie damprensere

Velge å leie en damp renere hvis du planlegger å bare bruke damp renere for dyprensing hvert år eller hver månedene. Leie damprensere fra maskinvare eller hjemme forbedring butikker. Sørg for å leie en du kan bære opp og ned trapper og kjøpe en som ikke vil skade gulv. Noen industrielle damprensere vil ødelegge laminat gulv mens andre mer følsomme steam mopper vil rent uten å skade laminat.

Bruke damprensere

Damprensere varme vann til en svært høy temperatur og skyte den i grout. Hvis du bruker en håndholdt enhet må du konsentrere steam over grout og tørke opp det skitne vannet med et håndkle. Noen små maskiner har også en tryllestav koblet til tanken med en lang slange. Hvis du bruker en oppreist damprengjøringsutstyr, trenger du bare å skyve maskinen over gulv damp Rengjør grout. Noen oppreist damprensere har også utvinning systemer som suger opp det skitne vannet. Disse henvises til som damp utvinning maskiner. De fleste damprensere må du fylle en vanntank og tillate det å varme opp før dampende grout ren.

Forholdsregler

Bruk alltid sko, bukser og lange ermer når du bruker en damp renere å sikre at du ikke ved et uhell skyter til steam på en utsatt del av kroppen. Holde barn og kjæledyr borte fra området mens du arbeider som damp kan forårsake brannskader.