En beskrivelse av Sassafras

May 3

Store geografiske området sassafras treet (Sassafras albidum) strekker seg fra southern Ontario sør til central Florida, ifølge den "National Audubon Society Field Guide til trær: østlige regionen.» Derfra går området vest til stater som Texas, Missouri og Illinois. Sassafras vokser i naturen langs gjerdet rader, kratt og åpninger av skog. Som en landskapsarbeid treet har sassafras potensial som en prøven plante eller som en skjerm, med et rykte for god fall farge.

Størrelse og Form

Umodne sassafras treet har ofte en shrubby utseende, bemerker Universitetet i Connecticut Plant Database. Som treet vokser, noen ganger til høyder mellom 40 og 60 fot, tar det en mer pyramideformet skjemaet. Sassafras oppretter nye vekst fra sin rot system, med en prøve lansere en rekke kloner og gjøre krattskog. Unge sassafras funksjoner vannrett grener, mens eldre har grener vokser i en uregelmessig mønster fra det hovedavdeling trestamme.

Løvverk

Av sassafras er det mest tiltalende dekorativ aspektet, med blader i tre forskjellige former. De kanskje være oval, formet som en vott eller ha tre atskilte fliker, notater Missouri botaniske hagen. Alle tre figurer kan oppstå på en enkelt gren. Deres lengder varierer fra 4 til 7 inches sine øvre sider er middels grønne med en hvitaktig nyanse til undersides. I høst endre sassafras blader til nyanser av gult, rødt eller oransje før de faller.

Andre funksjoner

Blomster av sassafras treet blomstrer i slutten av April eller tidlig i mai. Grønn-gul blomster forekommer i 2-tommen-lang klynger og dukke opp før bladene. Gråsort-blå frukt, produsert bare av kvinnelige sassafras trær, er 1/2 inch lenge og vokser i bunter. Moden i September, frukt vanligvis blir en del av kosten til fugler. Sassafras bark har dype furer, åsene som flatt. Barken av treet er rødbrun, men som på kvistene er grønn og smidigere.

Vekstforhold

Fuktig, surt leirjord er den ideelle mediet for sassafras treet, men denne arten vil tilpasse seg tørrere, sandholdig jord om nødvendig. Sassafras trær krever full sun eller delvis skygge. Hvert tre etablerer seg med en stor taproot, som gjør transplanting eldre prøver veldig vanskelig. Som sassafras begynner å utvikle ny vekst fra roten, kjent som suckering, vil det ta på utseendet til en busk med mindre du umiddelbart sviske tilbake nye skudd.