En befaring sjekkliste med Microsoft Word

June 2

Fleste som organiseres når det kommer til å inspisere et hjem, enten det er et nytt hjem som de vurderer å kjøpe, eller årlig vedlikehold og rengjøring av deres nåværende hjem. En måte å gjøre dette er ved å gjøre en sjekkliste å fungere. Microsoft Word kan hjelpe deg med å opprette en kontrolliste du kan skrive ut når det er nødvendig, og ved hjelp av Word-malen kan du gjøre endringer i listen etter behov også.

Når du kjøper et hjem

Bestemme hvilke elementer du vil legge til din sjekkliste. En profesjonell inspektøren vil sjekke den elektriske, oppvarming og kjøling systemer, som strukturelle elementer og kvaliteten på vannet. Men det kan være elementer du ønsker å diskutere, for eksempel hvilke apparater bor i huset, når de ble kjøpt, hva tilstanden de er i nå og da de sist var opprettholdt. Du kan også spørre om skatt, skoler og kriminalitet i området. Lage flere kopier av sjekklisten når du ser på flere boliger og ta notater på alt du vil huske.

Vedlikehold av hjem

Hvis sjekklisten er en vårrengjøring gjøremålsliste for din nåværende hjem, kan du legge linjeelementer som maleri, takrenner, hagestell og windows. Ved hjelp av Microsoft Word kan du endre malen fra år til år når du har ulike oppgaver som må utføres på ditt hjem.

Opprette sjekkliste

For å opprette kontrollisten, åpne opp et tomt dokument i Word, klikker du på "Sett" i den øverste verktøylinjen og klikk på "Table." Følg instruksjonene for å opprette en tabell. Det kan ta litt prøving og feiling å få sjekklisten se akkurat som du ønsker. Legge til et par ekstra p. Du kan begynne med 10 rader og 3 kolonner. Bruk kolonnene vil registrere datoen for prosjektet, nødvendig for å fullføre prosjektet og la den tredje kolonnen for notater til deg selv.

Bokser

Du kan opprette en kontrolliste ved å legge av hvert element. Når du har opprettet tabellen, velg "View" og deretter "Verktøylinjer" og deretter "Former." Hjelp av skjemaverktøylinjen, velg "Sjekk Form feltet." Klikk cellen i tabellen hvor du vil legge til avmerkingsboksen. Fortsett å legge til avmerkingsbokser, som ønsket, i hver celle.

Maler

Når Microsoft Word-programmet som er installert på datamaskinen. Avhengig av hvilken versjon du har, kan det være en hjem inspeksjon Sjekkliste mal allerede der. Bruk malen som utgangspunkt til å opprette din egen liste.