Emergency orkanen prosedyrer

May 2

Den offisielle orkansesongen går fra 1 juni gjennom Nov. 30. Det er under disse måneder betingelser kan være spesielt gunstig for dannelsen av orkaner, som er definert som en tropisk storm med vedvarende vinder minst 74 mph. Hvis du bor på et sted som besøkes av orkaner, er det fornuftig å bli kjent med nødprosedyrer satt på plass av lokale og nasjonale regjeringer, så vel som å ha din egen personlige orkanen prosedyren.

Før en orkan

Den gode tingen om orkaner er, i motsetning til tornadoer eller jordskjelv, du har forhånd advarsel at de kommer. Hvis du betaler oppmerksomhet til radio- eller TV, vil ikke det snike opp på deg. Mens storm noen ganger gjøre en siste svinge til siden før landfall, vet du det er og bør gjennomføre din beredskap orkanen prosedyrer.

En orkan ur utstedes 36 timer før du kan forvente å oppleve orkanen forhold. Den primære oppgaven til mellomliggende tider er å sikre din eiendom. Permanent storm skodder er best for windows. Et annet alternativ er 5/8 tommers marine kryssfiner spikret over dem for beskyttelse. Skjær dem til å passe på forhånd. Bruke stropper eller hefte å sikre taket ditt til rammen, klippe trær og busker for å redusere flygende rusk sikre båten og vurdere å bygge en pengeskap rom for neste storm hvis du ikke har en.

Evakuering

En av primære tiltak av offentlige tjenestemenn under en orkan er å evakuere områder spådd til å bli alvorlig påvirket. En av dine plikter er å sikre at du er klar for evakuering. Holde en full tank med gass i bilen hvis evakuering virker sannsynlig. Lage alternative ordninger hvis du ikke eier en bil. Dra tidlig, følger den anbefalte ruten og unngå utvasket broer, veier og tømte kraftledninger.

Hvis evakuering er umulig

Men det anbefales sterkt at du evakuere når bedt om å gjøre dette, gir FEMA forslag i tilfelle du ikke:

Hold innendørs og fra glassdører og Vinduer.

Lukke dører. Sikre og spenne eksterne dører.

Lukk gardiner og persienner. Det kan hjelpe beskytter deg mot flygende glass.

Ikke la deg lure av pause under øyet av orkanen.

For husly, finner du et lite indre rom på lavere nivå av ditt hjem, skap og korridorer er gode, og dekke deg med en tabell eller et solid objekt. Slutt, din sikkerhet under en orkan kommer til tre faktorer; holde en batteridrevet radio i nærheten følge beredskap og andre instruksjoner fra lokale myndigheter og har en katastrofe nødutstyr forberedt for både huset og bil.