Eliminering av huse fluene

April 24

Huset fly kan være funnet i alle deler av verden - i eller rundt i huset, rundt søppel dumper og krydde over råtnende organisk materiale. Pesky insekt stammer fra Afrika og nå er frodig over hele verden. Under varme somre, husfluen rase i stort antall. Huse fluene smak med føttene hårete og flytende mat med deres spytt i munnen for svampaktig. Det er viktig å kvitte seg med disse fluene som de kan overføre sykdommer til mennesker og dyr. Forebyggende tiltak og bruk av plantevernmidler er det mulig å eliminere huset fly.

Huset Fly fakta

Husfluen gjennomgår en fullstendig forvandling med ulike stadier, fremdrift fra egg til Larvene til puppe og til slutt til voksen fly innen ti dager. Den har en gjennomsnittlig levetid på nesten en måned i naturen. Det hus fly arter i forskjellige organiske materialer som søppel, gjødsel, mat avfall, kloakk, septik, plenen klipte gresset og ensilasje. De skader ikke eiendommen, men når de invadere huset, de vise seg for å være en plage. De lever på animalsk avfall, søppel og human matvarerne. Huset fly kan bære nesten 100 patogener og virussykdommer som tyfus, diaré, dysenteri, malaria, kolera, tuberkulose, matforgiftning og øyeinfeksjoner.

Forebyggende tiltak

Generelt, mangel på riktig sanitærforhold og dårlig eksklusjon bidra til oppdrett av huset fly i huset. Siden huse fluene invaderer hjemmet fra utenfor, er hindrer tilgang den første forsvarslinje. Godt utstyrt skjermer kan begrense deres tilgang til bygningen. Dessuten, alle sprekk rundt dører og Vinduer bør tettes. Kast alle matavfall, pet avføring, råtten frukt og annet søppel så snart som mulig som de pleier å invitere voksen flyr inn i huset.

Kontrollere mål

For å eliminere huse fluene, bruk klissete bånd eller fly papir i relativt begrenset områder. Men disse forsøkene mislykkes å håndtere tunge infestations eller effektive mindre å gi kontroll i et utemiljø. Kommersielle produkter som invertert kjegle feller holder fly mat Oktenol er effektive nok med mindre de konkurrerer med nærliggende søppel og animalsk avfall. Siden fly mat Oktenol har stygg lukt, kan du plassere fellene et stykke fra okkuperte områdene. Fly swatter er alltid nyttig å kontrollere noen fluer. Men unngå å bruke fly swatters på kjøkkenet hvor maten er tilberedt som de kan føre forurensende maten insekt kroppslige deler.

Skadedyrbekjempelse og insektmidler for administrasjon av huse fluene

Ty til kjemiske strategier som skadedyrbekjempelse og insektmidler hvis du ikke kan få noen lettelse fra ikke-kjemiske strategier. Disse strategiene som mål å gi fullstendig avlastning fra huse fluene. For å gjøre så, ansette en profesjonell skadedyrbekjempelse selskapet til fullstendig fjerning av huse fluene.